Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ, ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ"...

Ο διορισμένος από το καθεστώς των σκανδάλων Παπούλιας, ενώ δεν είπε λέξη για την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών από τα καταστροφικά μνημό...

Ο διορισμένος από το καθεστώς των σκανδάλων Παπούλιας, ενώ δεν είπε λέξη για την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών από τα καταστροφικά μνημόνια, παρά αρκέστηκε να αρπάζει τον παχυλότατο μισθό του που ξεπερνά ακόμα κι αυτόν του Ομπάμα, τώρα τολμά και υβρίζει την Χρυσή Αυγή και μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.
Η φυλάκιση βουλευτών, επειδή αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της χώρας ισοδυναμεί με κατάλυση της Δημοκρατίας και γι΄ αυτό ο Παπούλιας πρέπει άμεσα να αλλάξει τίτλο και να καλείται πρόεδρος της κλεπτοκρατίας.
Το καθεστώς της διαφθοράς, της κλεψιάς, της Λίστας Λαγκάρντ, των υποβρυχίων, των μιζών και του άθλιου πολιτικού και τραπεζικού συστήματος που οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες δεν είναι Δημοκρατία.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο

  1. Μισητέ εσχατόγερε που το παίζεις Πρόεδρος Δημοκρατίας! 40 χρόνια από την "θρυλούμενη" μεταπολίτευση, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι για το οποίο η συμμορία σας μπορεί να πει με σιγουριά πως προσέφερε στην Ελλάδα, πλην της ολικής καταστροφής που επιφέρατε σε έναν Λαό που σας καλοτάϊζε και σας ψήφιζε. Σήμερα 40 χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα της 24ης/7/1974, για πες μας γιατί θα "γιορτάσετε";; Μήπως γιατί παραδώσατε την χώρα αμαχητί στους τοκογλύφους;;; Μήπως γιατί την κατακλέψατε;; μήπως γιατί δεν αφήσατε κάτι όρθιο στην Παιδεία, στην υγεία, στην βιομηχανία, στην αγροτιά, στην ναυτιλία, στο στράτευμα, στην Πατρίδα ολόκληρη;;;; μήπως για τους εξαθλιωμένους Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε;;; μήπως γι' αυτούς που καταδικάσατε στην ανεργία και στην αυτοκτονία;;; γιατί απ' όλα αυτά ρεμάλια της πολιτικής θα "γιορτάσετε";;; για την αποκατάσταση της "κουτάλας" σας μήπως;;;; Μάλλον μόνον γι' αυτό!! Αντί να κρεμαστείτε ολετήρες για τα εγκλήμτά σας απέναντι στον Λαό και το Έθνος και για να μας απαλλάξετε και από τον κόπο να το κάνουμε εμείς, τολμάτε ακόμα να "γιορτάζετε";;;; Περιμένω απάντηση. Γεώργιος Μαραβέλιας Αθήναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.