Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΚΑΜΕΡΟΝ... ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον, με άρθρο του στην Daily Telegraph, προαναγγέλλει ακόμη μεγαλύτερους περιορισμούς στην πρόσβαση...

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον, με άρθρο του στην Daily Telegraph, προαναγγέλλει ακόμη μεγαλύτερους περιορισμούς στην πρόσβαση κοινοτικών μεταναστών στα κρατικά επιδόματα πρόνοιας της Βρετανίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώνει, η κυβέρνησή του προωθεί νέο νόμο που θα μειώνει από τους έξι στους τρεις μήνες τη μέγιστη διάρκεια χορήγησης επιδομάτων για άνεργους Ευρωπαίους μετανάστες. Σημειώνεται ότι πέρυσι η κυβέρνηση συνασπισμού είχε αλλάξει τον νόμο ώστε οι προερχόμενοι από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ πολίτες να μην μπορούν να διεκδικούν άμεσα το επίδομα ανεργίας στη Βρετανία, αλλά μόνο μετά από τρεις μήνες χωρίς δουλειά.

Από τα γραφόμενα του κ. Κάμερον συνάγεται ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης του επιδόματος αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες εύρεσης εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Λέμε πολύ ξεκάθαρα: Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα έρθετε στη Βρετανία και θα πάρετε κάτι χωρίς να δίνετε αντάλλαγμα», τονίζει στο άρθρο του ο Βρετανός πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η κυβέρνησή του χτίζει ένα μεταναστευτικό σύστημα που «βάζει μπροστά τη Βρετανία».

Σε έναν ακόμα νόμο που αφορά στους μετανάστες από τρίτες χώρες, ο κ. Κάμερον ανακοίνωσε πως εκπαιδευτικές σχολές που εγγράφουν ψεύτικους σπουδαστές χωρίς επαρκείς ελέγχους θα χάνουν την άδειά τους αν διαπιστώνεται πως το 10% των σπουδαστών τους δε δικαιούνται βίζα παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

3 σχόλια

  1. και όταν τα λένε κάποιοι δικοί μας είναι ναζιστές και φασίστες και πάνε φυλακή φυσικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekei einai patriwtes edw eimastai ratsistes me toys elhnes oi xenoi einai adelfiamas i pediamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή φταίει. Όλοι οι άλλοι είνσι άγιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.