Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ... ΚΟΠΗΚΕ Ο ΒΑΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ!!!

Από θαύμα γλίτωσε ο διεθνής αθλητής των καταδύσεων, Μιχάλης Φαφαλής: την ώρα που έκανε προπόνηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο προπονητ...

Από θαύμα γλίτωσε ο διεθνής αθλητής των καταδύσεων, Μιχάλης Φαφαλής: την ώρα που έκανε προπόνηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, ο βατήρας έσπασε σε δύο κομμάτια!

Ο νεαρός αθλητής έπεσε άσχημα και στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς υπέστη μόνο θλάση στη μέση.

Όπως επισημαίνουν άνθρωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο βατήρας κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο, λόγω της παλαιότητάς του και της μη συντήρησής του, με το τραγικό γεγονός να φέρνει ξανά στην επιφάνεια τις τραγικές συνθήκες και καταστάσεις κάτω από τις οποίες προπονούνται οι Έλληνες αθλητές.

«Ντρέπομαι ειλικρινά για την αδιαφορία και την αμέλεια από την πλευρά της πολιτείας. Προετοιμαζόμαστε με ένα σανίδι στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, το δεύτερο που είχε απομείνει έσπασε πριν από λίγο και η κατάσταση είναι τραγική. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι παιχνίδι. Κινδυνεύει η ζωή των αθλητών!», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος, προσθέτοντας ότι έχει ήδη συναντήσει τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Ανδριανό και κατέληξε: «προκαλώ τους ανθρώπους του κ. Ανδριανού, οποιαδήποτε τεχνική επιτροπή να έρθουν στον Άγιο Κοσμά να δουν κάτω υπό ποιες τραγικές συνθήκες κάνουμε την προετοιμασία μας».

Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.