Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ... ΒΙΝΤΕΟ: ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΚΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ...

Το ότι ξέχασαν τις κάμερες ασφαλείας ανοιχτές αποτέλεσε τη «μοιραία» κίνηση για τις παιδαγωγούς -τέρατα στο νηπιαγωγείο το «Μικρό Βασίλ...



Το ότι ξέχασαν τις κάμερες ασφαλείας ανοιχτές αποτέλεσε τη «μοιραία» κίνηση για τις παιδαγωγούς -τέρατα στο νηπιαγωγείο το «Μικρό Βασίλειο» στη ρουμανική πόλη Κωνστάντζα.

Συνήθως, οι κάμερες του νηπιαγωγείου έμεναν σε λειτουργία από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ούτως ώστε να μπορούν οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να παίζουν και να κάνουν μαθήματα. Μετά τις 12, το προσωπικό του σταθμού έκλεινε τις κάμερες, προκειμένου τα παιδιά να φάνε και να κοιμηθούν.

Ομως, η αφηρημάδα μιας εκ των υπαλλήλων πριν από περίπου έναν χρόνο αποκάλυψε το τι πραγματικά συνέβαινε στο νηπιαγωγείο, καθώς ένας πατέρας είδε από τις κάμερες που είχαν παραμείνει σε λειτουργία και μετά τις 12.00 πως οι νηπιαγωγοί φώναζαν στα παιδιά και τα κακομεταχειρίζονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Stefan Roman που εκπροσωπεί τους γονείς, οι γονείς φέρονται να είδαν τις υπαλλήλους του σταθμού, που όπως ανακαλύφθηκε εκ των υστέρων δεν διέθετε ούτε τη νόμιμη άδεια λειτουργίας, να βάζουν κόκκινο κρασί στους χυμούς των παιδιών ώστε να τους προκαλέσουν υπνηλία και μετά τους προσέφεραν καφέ για να τα ξυπνήσουν και να συνέλθουν μέχρι να τα παραδώσουν στους γονείς τους.

Επειτα από αυτό, γονείς δήλωσαν ότι κατάλαβαν τον λόγο που πολλές φορές τα παιδιά τους επέστρεφαν στο σπίτι με μελανιές, αλλά πάντα όταν ρωτούσαν τις παιδαγωγούς εκείνες ισχυρίζονταν ότι το ένα έδερνε το άλλο.

Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο διακρίνονται τα παιδιά, ηλικίας περίπου πέντε ετών, να σπρώχνονται από τις υπαλλήλους, να πέφτουν κάτω και μετά εκείνες να τα σέρνουν στο πάτωμα επειδή αυτά αρνούνται να κοιμηθούν ή νυστάζουν πολύ για να ξυπνήσουν.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ακούγεται μία εκ των υπαλλήλων να φωνάζει: «Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω, θα σου ρίξω μπουνιά στο κεφάλι. Απλά πήγαινε για ύπνο ή θα σε δείρω πολύ άσχημα και μετά θα σε αφήσω έξω στο κρύο».

Το εξοργιστικό είναι, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, πως το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία. iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.