Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΓΚ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΡΟΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ...

Εχουν περάσει εννιά ημέρες από τη στιγμή που το Boeing 777 της Malaysia Airlines συνετρίβη, στοιχίζοντας τη ζωή και των 298 επιβαινόντω...


Εχουν περάσει εννιά ημέρες από τη στιγμή που το Boeing 777 της Malaysia Airlines συνετρίβη, στοιχίζοντας τη ζωή και των 298 επιβαινόντων στο αεροσκάφος. Ακόμη όμως στο σημείο που έπεσε, στην ανατολική Ουκρανία, παραμένουν κάποιες σοροί. 

«Κατά τα φαινόμενα, υπάρχουν σοροί που δεν έχουν περισυλλεγεί στο σημείο. Και είναι η παρουσία των σορών αυτών που καθιστά πιο σημαντική από ποτέ την ανάπτυξη μιας διεθνούς αποστολής στην περιοχή», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Αμποτ, διευκρινίζοντας ότι η εμπλοκή της χώρας του στην περιοχή είναι αποκλειστικά ανθρωπιστική. Η πλειονότητα των επιβαινόντων στην πτήση MH17 ήταν Ολλανδοί, αλλά το Boeing μετέφερε επίσης 28 Αυστραλούς και εννέα μόνιμους κατοίκους Αυστραλίας.

Ο Αμποτ υπογράμμισε ότι η χώρα του δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί στην πολιτική της κεντρικής Ευρώπης, καθώς ο μόνος στόχος είναι «να εντοπίσουμε τους νεκρούς μας και να τους επαναπατρίσουμε». Οπως σημείωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός, όσο περισσότερος χρόνος περνά, τόσο περισσότερο κινδυνεύουν να αποσυντεθούν οι σοροί και να αλλοιωθούν.

Η Αυστραλία έχει ανακοινώσει ότι θα στείλει 190 αστυνομικούς καθώς και κάποια μέλη των δυνάμεων ασφαλείας για να συμμετάσχουν στη διεθνή αποστολή που έχει στόχο να διατηρήσει ανέπαφο το σημείο της συντριβής και να διασφαλίσει ότι θα συλλεχθούν όλες οι σοροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.