Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΕ ΕΝΑ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

Διάβαζα για την δίκη του ζεύγους Γριβέα που “διώκονται” για το επισφαλές δάνειο του Τ.Τ. Δεν μένω στις βλακείες ενός καθεστώτος διεφθα...


Διάβαζα για την δίκη του ζεύγους Γριβέα που “διώκονται” για το επισφαλές δάνειο του Τ.Τ. Δεν μένω στις βλακείες ενός καθεστώτος διεφθαρμένου και ενός συστήματος που δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα, ούτε κάν στο θράσος του Γριβέα που είπε το αμίμητο: “τι φταίω εγω που μου έδωσαν το δάνειο”… Μένω στο ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης τους εγγυάται πως αν επιστρέψουν από το Λονδίνο καιαν οι κατηγορούμενοι προφυλακιστούν, θα μπουν σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτές ορίζονται από τους διεθνείς οργανισμούς.

Και εκεί κάπου σκεφτόμουν, πως στις φυλακές του κορυδαλλού που βρίσκονται Έλληνες ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ βουλευτές, προφυλακισμένοι άδικα και αντισυνταγματικά, αυτές τις ημέρες που έχει καύσωνα, ανοίγουν τα κελιά τους να δροσιστούν οι άνθρωποι; Η επειδή δεν ειναι λαμόγια – κλέφτες – απατεώνες, αλλα Έλληνες Εθνικιστές ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ, δεν τους πιάνουν “τα ανθρώπινα δικαιώματα;;;,” 
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.