Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ... ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΖΑΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ...!!!

Το σύμβολο «Η» που έχει ζωγραφισμένο στον καρπό της και τον λαιμό της η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ ήταν αυτό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ...


Το σύμβολο «Η» που έχει ζωγραφισμένο στον καρπό της και τον λαιμό της η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ ήταν αυτό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ώθησε τους μουσουλμάνους σούφι να διαδηλώσουν στο Λονδίνο έξω από το πολυκατάστημα Harrods, στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και στο Λος Άντζελες

Η νέα διαφήμιση του Roberto Cavalli για το άρωμα «Just Cavalli», ξεσήλωσε την κοινότητα του ισλάμ γιατί όπως υποστηρίζουν, η διαφήμιση «υποβαθμίζει και εξευτελίζει» ένα από τα ιερότερα σύμβολα του Ισλάμ, επισημαίνοντας πως είναι «αποκαρδιωτικό» να βλέπουν ένα τέτοιο ιερό σημάδι να χρησιμοποιείται στο βωμό του κέρδους.

Το σημάδι σε σχήμα «Η» φαίνεται πως είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι σούφι για να αναφερθούν στον Αλλάχ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.