Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ BIG BOSS: ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ «ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕ «ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος. Την προηγούμενη βδομάδα, κάποιος δικηγόρος, συγγραφέας κ.τ.λ. ονόματι Γκουρογιάννης, ο οποίος αρθρογραφεί συχνά...


Γράφει ο Αντίοχος.

Την προηγούμενη βδομάδα, κάποιος δικηγόρος, συγγραφέας κ.τ.λ. ονόματι Γκουρογιάννης, ο οποίος αρθρογραφεί συχνά στη φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, έγραψε το πρώτο μέρος ενός άρθρου με τίτλο «Δικαιοσύνη και Χρυσή Αυγή». Στο άρθρο του, καλεί το ξενόδουλο ψευδοκράτος να πάρει την απόφαση να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, για να μην αναγκάζεται η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να εξευτελίζεται με τις παράνομες και καταγέλαστες αποφάσεις της. Ιδού: 

«… Η ανησυχία μας είναι για την Δικαιοσύνη, που δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τα ίδια όπλα και επειδή δεν δικαιούται, αναγκάζεται να φτάνει σε υπερβολές και σε καταχρηστικές ενέργειες φορώντας τα λευκά γάντια των ξιφομάχων. Η Δικαιοσύνη έχει φτάσει σε σημείο να υποχρεώνεται να κόβει τους δηλητηριώδεις καρπούς ενός δηλητηριώδους δέντρου αλλά να μην μπορεί (εκ του Συντάγματος και των καθιερωμένων αρχών της ελεύθερης έκφρασης των ιδεολογιών) να κόψει το δέντρο και να ξεριζώσει τις ρίζες του.

Νομίζω ότι έχει παγιδευτεί σε αυτό που λέγεται εγκληματική οργάνωση και θα πρέπει να το αιτιολογεί με τις αποφάσεις της… ότι μια τροποποιημένη καραμπίνα που βρέθηκε εδώ ή εκεί, ένα αεροβόλο, μια σφεντόνα, ένας κάλυκας, είναι τα όπλα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που με αυτά θα προμηθεύσει τον στρατό των 500.000 ψηφοφόρων και θα ανατρέψει το δημοκρατικό πολίτευμα!

Επίσης θα υποχρεώνεται να εφαρμόζει χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα «ύποπτος φυγής», «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», επομένως… προφυλακιστέος! Δυστυχώς η Δικαιοσύνη, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τα φυσικά πρόσωπα, θα βγει βαριά τραυματισμένη από αυτή τη σύγκρουση ενώ η Χρυσή Αυγή θα ζει και θα βασιλεύει, ακόμα και ακέφαλη…».

Χθες, ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε τα παραπάνω (τα οποία είναι ανηρτημένα και μπορεί να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε…), συνέχισε με το δεύτερο μέρος του άρθρου του «Δικαιοσύνη και Χρυσή Αυγή (II)». Στο οποίο κάνει μια θεαματικότατη… κωλοτούμπα (που θα ζήλευε και η μετρ του είδους Νάντια Κομανέτσι…), αποκαλώντας τις «υπερβολές», τις «καταχρηστικές ενέργειες», τα «περίφημα και ανυπόληπτα τσιτάτα» κ.τ.λ., «τεκμηριωμένο αποδεικτικό υλικό»!!! Ιδού τι γράφει τώρα ο ίδιος άνθρωπος: 
  
«Η Χρυσή Αυγή είναι μια καμουφλαρισμένη εγκληματική ιδεολογία που εγκληματεί και για τα εγκλήματά τους θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με το τεκμηριωμένο αποδεικτικό υλικό ενώπιον των ακροατηρίων, όσοι αποδειχτεί ότι ενέχονται σε αυτά. Προτιμότερο όμως για τη δημοκρατία θα είναι αν είναι μια εγκληματική οργάνωση χωρίς ιδεολογία, παρά μια εγκληματική ιδεολογία που άρχισε σποραδικά να διαπράττει αδικήματα με κίνητρο την ιδεοληψία όπως περιβάλλεται από τη ναζιστική ιδεολογία, διότι έτσι τα αδικήματα θα αυξάνονται ακατάσχετα.

Τα υπόδικα στελέχη της οργάνωσης αυτής θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όρους και δικαστική αντίδραση που σαφώς διαφέρει από τους κοινούς εγκληματίες…».

Τον παραδίδουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!

(ΥΓ): Τι κρίμα Big Boss! Οι αρθρογράφοι σου «διορθώνουν» όσα κείμενά τους γράφουν και κάποιες αλήθειες για τον εξευτελισμό της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Οι ψηφοφόροι όμως της Χρυσής Αυγής, δε λένε να «διορθώσουν» την ψήφο τους με τίποτα! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.