Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ: 69ΧΡΟΝΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!! ΤΟ 'ΛΕΓΕ Η ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!

Σίγουρα δεν περίμεναν τόσο σθεναρή αντίσταση από έναν ηλικιωμένο οι τρεις επίδοξοι ληστές ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αλεξανδρούπο...

Σίγουρα δεν περίμεναν τόσο σθεναρή αντίσταση από έναν ηλικιωμένο οι τρεις επίδοξοι ληστές ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αλεξανδρούπολη! Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 69χρονος υπάλληλος, κατάφερε να συγκρατήσει τις εισπράξεις που προσπαθούσαν να του αρπάξουν και έτρεψε σε φυγή τους δράστες.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας έδωσε με λεπτομέρειες την περιγραφή των κακοποιών και τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν ο ένας μετά τον άλλο μετά και την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής. Οι τρεις δράστες είχαν πάει στο πρατήριο δήθεν για να «χαλάσουν» ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αλλά μόλις ο υπάλληλος έβγαλε από την τσέπη του τις εισπράξεις του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν για να τις πάρουν.

Από το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε πρώτος ένας 31χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπή. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δυο συνεργοί του ηλικίας 23 και 22 χρόνων και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, ενώ το όχημα διαφυγής και το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ κατασχέθηκαν. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.