Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ΕΠΙΑΣΑΝ 59ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΜΦΙΔΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!! ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 59χρονου, για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδ...


Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 59χρονου, για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Ειδικότερα, την τρίτη 15-7, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης, εντόπισαν 48 μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία επρόκειτο να πουλήσει σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων και τα δέσμευσαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα παραπάνω μεταλλικά αντικείμενα είναι αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε., τα οποία είχε αφαιρέσει, ο 59χρονος, αρχές Ιουλίου, από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Παρανεστίου Δράμας.

Οι μεταλλικοί αμφιδέτες αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε..

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.