Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... 50.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ...!

Θυμάστε τον «χρυσαυγίτη γιατρό» Κωνσταντίνο Παρασχάκη - μέχρι πρότινος  συντονιστή διευθυντή ψυχίατρου στο 4ο τμήμα του Δρομοκαϊτείου σ...


Θυμάστε τον «χρυσαυγίτη γιατρό» Κωνσταντίνο Παρασχάκη - μέχρι πρότινος  συντονιστή διευθυντή ψυχίατρου στο 4ο τμήμα του Δρομοκαϊτείου στο Δαφνί; Κατόπιν καταγγελίας του ακροαριστερού συναδέλφου του Θόδωρου Μεγαλοοικονόμου, ο τότε υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τον έθεσε πέρυσι σε τρίμηνη αργία, η οποία έγινε τελικά εξάμηνη. Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Στόχος», με τη λήξη της εξάμηνης αργίας και την επιστροφή στο πόστο του, ο κ. Κωνσταντίνος Παρασχάκης το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να υποβάλλει μήνυση στον άνθρωπο που τον συκοφάντησε: Υπέβαλε μήνυση για «ψευδή καταμήνυση» και «παράβαση καθήκοντος» στο Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου και με αγωγή ζητά 50.000 ευρώ. Ισχυρίζεται ότι η συκοφαντική καταγγελία του μπολσεβίκου Θ. Μεγαλοοικονόμου είναι η αιτία για τη δίωξη που του ασκήθηκε και την ποινή που τιμωρήθηκε. Επικαλείται την κατάθεση της γυναίκας του που ισχυρίζεται ότι δεν είναι ναζί αλλά εθνικιστής.

Θυμίζουμε ότι ο Ελληνόψυχος κ. Παρασχάκης έγινε γνωστός από τις φωτογραφίες που ανήρτησε το ακροαριστερό site Indymedia, επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο ξενοδοχείο «Novotel», απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό στο ακροατήριο. Στις εκλογές του 2012, ο κ. Παρασχάκης ήταν ξανά υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή αυτή τη φορά στο νομό Λασιθίου. Μετά τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, ο ακροαριστερός συνάδελφός του Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου ψυχίατρος διευθυντής στο 9ο τμήμα του ΨΝΑ με αναφορά του προς τη διοίκηση του ιδρύματος κατήγγειλε ότι ο Παρασχάκης κατά τη διάρκεια των εφημεριών του έδινε σε διάφορους πιστοποιητικά «ψυχικής κατάστασης» για έκδοση αδειών οπλοφορίας χωρίς να καταγράφονται στο επίσημο μητρώο των εξωτερικών ιατρείων, μεταξύ αυτών και στην προφυλακισμένη Θέμιδα Σκορδέλη. Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.