Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΨΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...

Αναστάτωση δημιουργήθηκε νωρίτερα στην Πρέβεζα όταν νεαρός, γύρω στα 25, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απειλούσε να πέσει στ...


Αναστάτωση δημιουργήθηκε νωρίτερα στην Πρέβεζα όταν νεαρός, γύρω στα 25, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Στο σημείο, επί της Λ. Ειρήνης, συγκεντρώθηκε κόσμος βλέποντας τον νεαρό να έχει ανέβει στην ταράτσα και να φωνάζει. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, η πυροσβεστική καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ανέβηκαν στην ταράτσα και μετά από μισή ώρα περίπου κατάφεραν να μεταπείσουν τον νεαρό. Τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση παραμένουν άγνωστα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η ΔΙΑΣ επεμβαίνει σε παρόμοιο περιστατικό στην Πρέβεζα το τελευταίο διάστημα και αποτρέπει μια τραγική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.