Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ 2008!!! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2014!!!

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση των σοβαρών επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στην Πάτρα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2008, τη...

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση των σοβαρών επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στην Πάτρα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2008, την επομένη δηλαδή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τα πυρά του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.

Στο εδώλιο θα καθίσουν πέντε άτομα, που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τα οποία και είχαν συλληφθεί τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τα σοβαρά επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Μάλιστα στις 9 το πρωί είχε προγραμματιστεί και συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους συντρόφους τους, από αντιεξουσιαστές, η οποία θα συμπέσει με τη συγκέντρωση των μεταναστών, των φορέων και των αλληλέγγυων για τη δίκη του αιματηρού περιστατικού με τον πυροβολισμό των μεταναστών εργατών γης στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση είχε έλθει και πάλι στις δικαστικές αίθουσες, με τελευταία φορά, μετά τις αναβολές, στις 17 Φεβρουαρίου 2014, όταν και η έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, είχε δηλώσει αναρμόδια για να δικάσει την υπόθεση των συλληφθέντων στα Δεκεμβριανά 2008.

Η δίκη είχε ξεκινήσει κανονικά με την εξέταση των δύο πρώτων μαρτύρων, όμως τελικά η έδρα έκρινε και ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι αναρμόδιο να δικάσει την υπόθεση αυτή και την παρέπεμψε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.