Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΪΝΓΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ... ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ...!!!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια του Boeing το οποίο συνετρίβη στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας.  Δεκάδες πτώματα, διασκορ...

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια του Boeing το οποίο συνετρίβη στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας. 
Δεκάδες πτώματα, διασκορπισμένα ανάμεσα στα φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing 777 της Malaysia Airlines, ανέφερε ότι αντίκρισε ένας δημοσιογράφος του Reuters, ο οποίος έφτασε στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροπλάνο, στην ανατολική Ουκρανία.
Ένας διασώστης είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο σημείο της συντριβής, κοντά στο χωριό Γκράμποβο, τουλάχιστον 100 πτώματα.
Τα συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν διασκορπιστεί σε μια ακτίνα περίπου 15 χιλιομέτρων, πρόσθεσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι το Boeing ενδεχομένως να διαλύθηκε στον αέρα. Το αεροσκάφος μετέφερε 280 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα.
Η περιοχή αυτή της περιφέρειας του Ντονέτσκ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα και ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις με τις ουκρανικές δυνάμεις.
Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Twitter ο χρήστης @MatevzNovak.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: TWITTER: ‏@MatevzNovak
Πηγή: lifenews.ru/ en.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.