Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TI ΕΡΧΟΝΤΑΙ;;; ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ!!!

Στις δικαστικές αίθουσες θα φτάσει η κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του Mega Μιχάλη Ιγνατίου και το...

Στις δικαστικές αίθουσες θα φτάσει η κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του Mega Μιχάλη Ιγνατίου και του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώτου.
Σε κείμενο - απάντησή του ο Μιχάλης Ιγνατίου τόνισε ότι δεν προτίθεται να σταματήσει τα ρεπορτάζ εναντίον της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας πως δέχεται εκβιασμούς, ενώ απέκρουσε τις κατηγορίες πως είναι "κομμουνιστής" και "πράκτορας των ΗΠΑ".
Το κείμενο του δημοσιογράφου κλείνει ως εξής: "Η ΧΑ είναι μια ναζιστική και συνάμα εγκληματική οργάνωση. Η Δημο­κρα­τία έχει κάθε δικαίωμα αλλά πάνω απ’ όλα και καθήκον να αμυνθεί, διότι θα έρθει μία μέρα που θα βρεθεί στον γύψο, όπως το 1967 από τους «πατεράδες» των σημερινών ναζιστών. Και μάλιστα μπορεί να το επιτύχει κρυβόμενη πίσω από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Το να τεθεί εκτός νόμου είναι το λιγότερο που οφείλει να πράξει ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος φέρει την ευθύνη για την ισχυροποίησή της".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.