Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ... ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ...!!!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ του zougla.gr για την υπόθεση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Πέρα από τους πληρωμένου...


Πολλές είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ του zougla.gr για την υπόθεση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Πέρα από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους μισθοφόρους της ενημέρωσης που εξαπολύουν επιθέσεις μέσω διαδικτύου με κάθε λογής ανοησίες και έωλα επιχειρήματα, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τοπικές οργανώσεις διαχωρίζουν τη θέση τους και τα πιστεύω τους για την Αριστερά από τις επιπόλαιες πράξεις του νεαρού πολιτικού.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του Ε. Ζαφειρέλη, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, ο οποίος αυτοβούλως επικοινώνησε με το zougla.gr και τόνισε: «Δεν καταδικάζουμε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τη δημοσιοποίηση του θέματος για τον Σακελλαρίδη».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ένας άνθρωπος που αναμιγνύεται με τα κοινά, εκπροσωπώντας έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, θα πρέπει να επιδεικνύει σοβαρότητα και ακεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, υποστήριξε ότι το θέμα ορθώς έλαβε δημοσιότητα, αντικρούοντας τα λεγόμενα πολλών ψευδοπροασπιστών της ιδιωτικότητας - μιας ιδιωτικότητας που όταν εκτίθεται μπροστά στην κάμερα και μάλιστα μέσω διαδικτύου παύει να υπάρχει.

«Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου και μόνο για την υπόθεση του συντρόφου Σακελλαρίδη» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.