Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΩΤΟΦΙΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΜΑΚΗ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ «ΖΟΥΓΚΛΑ»!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: To απόγευμα Πέμπτης 19 Ιούνη 2014 οι μπολσεβίκοι που διοικούν την ΕΣΗΕΑ έβγαλαν ανακοίνωση καταπέλτη εναντίον ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό: To απόγευμα Πέμπτης 19 Ιούνη 2014 οι μπολσεβίκοι που διοικούν την ΕΣΗΕΑ έβγαλαν ανακοίνωση καταπέλτη εναντίον του τρελο-Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την γνωστή υπόθεση με τα καρώτα και το βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων του Σύριζα, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Στην ανακοίνωσή τους που παραθέτει ευθύς αμέσως ο "Στόχος", οι μπολσεβίκοι της ΕΣΗΕΑ απειλούν με παραπομπή στο Πειθαρχικό τον τρελο-Μάκη, αν τολμήσει να δημοσιοποιήσει από την "Ζούγκλα" του το πολυδιαφημισμένο βίντεο, επικαλούμενοι τα... ανθρώπινα δικαιώματα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο - πάντως - δεν κατονομάζουν!..
Και τώρα διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια...

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αρ. πρωτ. 223 / 19.06.14
Ανακοίνωση

Τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα.

Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.