Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ"

ethnikismos Μια υποψηφιότητα για το ευρωκοινοβούλιο, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στις ...


ethnikismos Μια υποψηφιότητα για το ευρωκοινοβούλιο, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων όλων των σωμάτων, ακριβώς γιατί το πρόσωπο ήταν ευρείας και κοινής αποδοχής είναι η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Επιτήδειου. Ο απόστρατος αξιωματικός δεν μασάει τα λόγια του και παρά το ήρεμο και γαλήνιο ύφος απαντά με σθένος και δεν διστάζει να αναφερθεί στην αναγκαιότητα ενεργοποίησης του άρθρου 120 του συντάγματος από τον ίδιο τον λαό αν οι πολιτικές εξελίξεις και τα γεγονότα που δρομολογούνται συνεχίζουν να καταλύουν όχι μόνον το σύνταγμα αλλά και να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου και απονομής δικαιοσύνης. Ο Γιώργος Επιτήδειος λέει πολλά και πολύ ενδιαφέροντα που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα και ασχολίαστα. Το πολιτικό μήνυμα της υποψηφιότητας του σαφές και ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση… Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική και στρατιωτική του σταδιοδρομία πως πρόκειται για μια προσωπικότητα που σε γεμίζει με το πλεόνασμα ήθους, πατριωτισμού αλλά κυρίως βαθιάς εντιμότητας που προκύπτει από όπου και αν υπηρέτησε. Από οποιοδήποτε πόστο τον έστειλε η Πατρίδα να υπηρετήσει το έπραξε με υπευθυνότητα σοβαρότητα αλλά και θυσιαστική αυταπάρνηση.

Ένας άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα με την σεμνή και λιτή παρουσία του αλλά και τα άλλα πολλά πνευματικά τάλαντα και τα προσόντα που κοσμεί τις σελίδες μας με τα άρθρα και τις αναλύσεις του και μας τιμά με την συνεργασία του. Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη είναι η έκπληξη των στρατιωτικών αλλά και της κοινωνίας που τον γνωρίζει είναι η απόφαση του να πολιτευθεί με την Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα –κίνημα που από τον Οκτώβριο του 2013 είναι στο στόχαστρο, του πολιτικού, εκδοτικού και οικονομικού ολιγαρχικού συστήματος της χώρας και όχι μόνον αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας έχει χαρακτηριστεί ως «εγκληματική οργάνωση» από το σύνολο του συστήματος αφού η ηγεσία μέλη αλλά και απλοί ψηφοφόροι του διώκονται για συμμετοχή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας καταστρατηγηθεί και εδώ και μήνες τα κανάλια έχουν μετατραπεί σε ανοιχτά λαϊκά δικαστήρια κατευθυνόμενα από κάθε είδους οικονομικό – πολιτικά συμφέροντα. Από τις πρώτες ερωτήσεις που του έκανα στην πρώτη πολιτική συνέντευξη που δίνει ο κ. Επιτήδειος ήταν αυτή ακριβώς. Το πολιτικό ρίσκο να χαρακτηριστεί αλλά και να στιγματιστεί. Η απάντηση του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Χωρίς να πω περισσότερα δίνω το λόγο στον ίδιο. Τα όσα λέει αξίζει όχι απλά να τα δείτε αλλά και να προωθήσετε την συνέντευξη του και σε άλλους έλληνες ψηφοφόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.