Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο "ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!! ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!!!

Παραιτήθηκε ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος για τη θέση περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με ...

Παραιτήθηκε ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος για τη θέση περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τον ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Αχμέτ Κουρτ, που ανήρτησε τις φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου, δηλώνει και θαυμαστής του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ.

Όπως αναφέρει και το www.komotinipress.gr, ο Κουρτ ανακοίνωσε πως στις ευρωεκλογές θα στηρίξει με "όλη του την δύναμη" το κόμμα DEB. «Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Σε αυτές στις εκλογές που πιστεύω πως ως μειονότητα μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας», αναφέρει.

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.