Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ!!! ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!

Σοκ σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων, την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη η εργασία της Μονάδος. Σύμφωνα με τ...

Σοκ σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων, την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη η εργασία της Μονάδος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr 42χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός την ώρα της εργασίας με εμφανές τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην καρωτίδα και εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στην ζωή του κόβοντας τον λαιμό του.

Το θέαμα σόκαρε τους πάντες που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την ενέργεια του αυτόχειρα και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που έσπευσαν στο σημείο.

Αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα στο εσωτερικό των Δημοτικών Σφαγείων, ενώ τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα πιθανόν να έχει καταγράψει το εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης της Μονάδος, ένα υλικό που θα εξετάσει η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο σημείο βρέθηκε μόνο το μαχαίρι με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να ερευνηθεί με ποιόν μίλησε ο αυτόχειρας πριν την αυτοκτονία.



Πηγή: trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.