Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

Άλλη μια ιστορική πρωτιά κατακτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες εβδομάδες μετά την απόφασή του να κλείσει Twitter και Youtube στην Τουρκία....

Άλλη μια ιστορική πρωτιά κατακτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες εβδομάδες μετά την απόφασή του να κλείσει Twitter και Youtube στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης έγινε ο πρώτος Τούρκος πρωθυπουργός που μηνύει το τουρκικό κράτος και ζητά αποζημίωση.

Συγκεκριμένα με αίτησή του προς το Συνταγματικό Δικαστήριο ζητά 50.000 λίρες επειδή, όπως υποστηρίζει, δεν εφαρμόστηκαν οι δικαστικές αποφάσεις που προέβλεπαν την απομάκρυνση περιεχομένου από λογαριασμούς στο Twitter και οι οποίοι παραβίαζαν τα δικαιώματά του.

«Δεν υπάρχει προηγούμενο για πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας να μηνύει την Τουρκική Δημοκρατία και να ζητά αποζημίωση. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά» δήλωσε ο πρόεδρος των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, Μετίν Φεϊζίογλου.

Κάτα τον Φεϊζίογλου η κίνηση Ερντογάν είναι «παράνομη» καθώς υπάρχουν άλλα ένδικα μέσα που θα μπορούσε να ασκήσει πριν την κίνηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.