Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...;;; Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΙΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΩΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Κομμωτής στο Λονδίνο ανάρτησε αφίσα στο κατάστημα του στην οποία ανέφερε ότι το χτένισμα του Βορειοκορεάτη ηγέτη, είναι παράδειγμα προς ...


Κομμωτής στο Λονδίνο ανάρτησε αφίσα στο κατάστημα του στην οποία ανέφερε ότι το χτένισμα του Βορειοκορεάτη ηγέτη, είναι παράδειγμα προς αποφυγή, καλώντας τους πελάτες να εμπιστευτούν τα δικά του χέρια αν δεν θέλουν να δουν παρόμοια αποτελέσματα στο μαλλί τους.

Και στη συνέχεια, η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας ζήτησε τη σύλληψη του. Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται για μια πρεσβεία να ζητά την αποκατάσταση της τιμής της χώρας που εκπροσωπεί εξ αιτίας μιας αφίσας, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για την πατρίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο κομμωτής που ακούει στο όνομα Καρίμ Ναμπάχ, καταγγέλλει μάλιστα ότι τον πλησίασαν δύο άνδρες οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι πράκτορες της Βόρειας Κορέας και του ζήτησαν να "κατεβάσει" άμεσα την επίμαχη αφίσα για να μη βρει τον μπελά του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η απεικόνιση του Βορειοκορεάτη ηγέτη δεν ήταν και τόσο αρνητική, μιας και τον παρουσίαζε χαμογελαστό, αλλά με λάθος χτένισμα. Και το μήνυμα ήταν, "άσχημη μέρα στα μαλλιά;", υποδηλώνοντας ότι η κόμη του Κιμ, χρειάζεται ανανέωση.

Υπενθυμίζεται ότι στη Β. Κορέα, οι άνδρες καλούνται πλέον με κρατική οδηγία, να κουρεύονται σαν τον ηγέτη τους, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Τα κουρέματα βρίσκονταν πάντα υπό κρατικό έλεγχο στη χώρα, με τις γυναίκες να έχουν να επιλέξουν μεταξύ 18 συγκεκριμένων στυλ και τους άνδρες μεταξύ 10.

Η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας είχε εξαπολύσει προ μηνών εκστρατεία ενάντια στα μακριά μαλλιά, ζητώντας "κούρεμα το οποίο να συνάδει με το σοσιαλιστικό τρόπο ζωής". http://news247.gr

(Με πληροφορίες από: Guardian)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.