Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ!..

Στις 28 Απριλίου, στις 20.00, ώρα Ελλάδας, την ώρα που αρχίζουν τα δελτία ειδήσεων, στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας θα ξεκινάει  το πρώτο ...


Στις 28 Απριλίου, στις 20.00, ώρα Ελλάδας, την ώρα που αρχίζουν τα δελτία ειδήσεων, στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας θα ξεκινάει το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Το debate θα μεταδοθεί τηλεοπτικά-και από το internet-από το Euronews. Διοργανώνεται από πανεπιστήμια και ευρωπαϊκούς φορείς νεολαίας, ενώ στην αίθουσα θα βρίσκονται 700 νέοι, μερικοί από τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις. Άλλωστε η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει, κυρίως, θέματα που τους αφορούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πάει στο debate. Ο Γιούνκερ θα είναι. Ο Σουλτς, επίσης. Και ο Βερχόφσταντ και η Κέλερ. Για ποιο λόγο δεν θα είναι ο κ. Τσίπρας; «Για λόγους προγραμματισμού» μεταδίδει το Euronews. Προσπάθησα να μάθω τους λόγους προγραμματισμού. «Ο κ. Τσίπρας έχει ταξίδι και υποχρεώσεις στην Ευρώπη εκείνες τις μέρες» μου είπε η κ. Δανάη Μπαδογιάννη, συνεργάτις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Της ανέφερα ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του debate είναι γνωστή τουλάχιστον από τις 29 Ιανουαρίου.«Εμείς πρόσκληση πήραμε στις 19 Μαρτίου και ήταν ήδη αργά, μεσολαβούσαν και οι διακοπές του Πάσχα... Άλλωστε ο κ. Τσίπρας θα λάβει μέρος στο κεντρικό debate των υποψηφίων, τον Μάιο.»
Βέβαια επικοινωνιακά, δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες να πέσουν κάτω. Είναι ένα debate με νέους, για νέους. Και αν μη τι άλλο, η υποψηφιότητα της Αριστεράς αντλεί ερείσματα από την ευρωπαϊκή νεολαία που πλήττεται από την ανεργία. Αξίζει τον κόπο να περιμένουμε και να δούμε το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα για την 28η Απριλίου. Πού ακριβώς στην Ευρώπη θα βρίσκεται και πόσο μακριά από το Μάαστριχτ.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.