Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ «ΜΠΟΥΖΟΥ» ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΕΪΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ!..

Άλλα δύο μέλη της γνωστής ΜΚΟ με έδρα την Αλεξανδρούπολη, «Ελληνικός Σύνδεσμος για τη Διεθνή Ανάπτυξη», που, όπως έλεγε στις σχετικές α...


Άλλα δύο μέλη της γνωστής ΜΚΟ με έδρα την Αλεξανδρούπολη, «Ελληνικός Σύνδεσμος για τη Διεθνή Ανάπτυξη», που, όπως έλεγε στις σχετικές αναρτήσεις, δραστηριοποιούνταν στην καταπολέμηση του αναλφαβητισμού και της φτώχιας σε διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και στη Βόρεια Κορέα, συνελήφθησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη για χρέη προς το δημόσιο ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 40 και 44 χρόνων θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το ύψος της οφειλής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό του 1.067.653€ για τον καθένα και αντιστοιχεί σε μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Για την ίδια ΜΚΟ, και για χρηματοδοτήσεις που πήρε από το υπουργείο Εξωτερικών, για το «ανθρωπιστικό της έργο», αλλά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν γι΄ αυτό και ζητούνται πίσω, είχε συλληφθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, ο 50χρονος εκπρόσωπός της στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 50χρονος συνελήφθη για οφειλή 1.046.697€, που του καταλογίστηκε ως οφειλή προς το δημόσιο και η σχετική αναφορά της εφορίας διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Αλεξανδρούπολης και από εκεί στην αστυνομία, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της σύλληψής τους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Η ΜΚΟ «Ελληνικός Σύνδεσμος για τη Διεθνή Ανάπτυξη» φέρεται να δημιουργήθηκε το 1990 ως εθελοντική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με αντικείμενο μεταξύ άλλων την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού στους μουσουλμάνους της Θράκης και δράσεις κατά της φτώχιας στη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, αλλά και την Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.