Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!

Στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Αττικής η ΝΔ χάνει λόγω.... Χρυσής Αυγής Δισέλιδο ρεπορτάζ για τις...


Στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Αττικής η ΝΔ χάνει λόγω.... Χρυσής Αυγής

Δισέλιδο ρεπορτάζ για τις περιφερειακές εκλογές είχε το ΒΗΜΑ της Κυριακής και όπως ήταν φυσικό υπήρχε ειδική αναφορά για κάθε μια εκλογική περιφέρεια ξεχωριστά.

Σταχυολογώντας λοιπόν την προπαγάνδα του καθεστώτος προέκυψε το άγχος που απορρέει για τη ΝΔ σε 4 μεγάλες Περιφέρειες από τη δυναμική που εμφανίζουν οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι τέτοια που θα αφήσει τον υποψήφιο της ΝΔ εκτός δεύτερου γύρου. Ιδιαίτερα για Αττική και Δυτική Ελλάδα το ΒΗΜΑ γράφει πώς και στις δύο περιπτώσεις ο υποψήφιος της ΝΔ "αποκλείεται να περάσει στο δεύτερο γύρο".

Για τη Στερεά Ελλάδα η ανησυχία έγκειται στο ποσοστό που θα πάρει ο υποψήφιος γιός της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει υψηλή αποδοχή, ενώ τρομοκρατημένοι εμφανίζονται στην εφημερίδα για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος που θα αντιμετωπίσει τον Αγοραστό στη Θεσσαλία αφού ο "φυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, και η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία, εμφανίζονται με δυνατότητες".

Ουσιαστικά λοιπόν η φωνή της κυβέρνησης αποκαλύπτει ότι σε 2 περιφέρειες η ΝΔ καταβαραθρώνεται και σε άλλες 2 έχει σοβαρά προβλήματα λόγω Χρυσής Αυγής..

Υ.Γ. Αναφορά γίνεται εμμέσως και σε Πελοπόννησο και Κεντρική Μακεδονία όπου από ότι φαίνεται στην Πελοπόννησο θα γίνει μάχη ανάμεσα σε 3 υποψηφίους, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία ο Ιωαννίδης είναι αρκετά πίσω στον εκλογικό στίβο για να φτάσει τους προπορευόμενους.

Υ.Γ.2 Για τις δημοτικές εκλογές τηρείται "σιγή ιχθύος" καθώς από ότι φαίνεται η ΝΔ θα καταρρακωθεί παντού, ενώ πιθανότατα και στους 3 μεγάλους Δήμους η Χρυσή Αυγή να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Πηγή: paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.