Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,,, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,,,!!!

Δύσκολα θα άκουγαν το Χριστός Ανέστη οι πιστοί που θα παρακολουθούσαν τη λειτουργία της Ανάστασης σε μια πλατεία της Κατερίνης, αφού τέσσερ...


Δύσκολα θα άκουγαν το Χριστός Ανέστη οι πιστοί που θα παρακολουθούσαν τη λειτουργία της Ανάστασης σε μια πλατεία της Κατερίνης, αφού τέσσερις νεαροί που δεν είχαν το… Θεό τους φρόντισαν να εξαφανίσουν τη μικροφωνική εγκατάσταση!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 20, 21, 19 χρόνων και ένας ανήλικος συνεργός τους μόλις 14 χρόνων, βρήκαν ευκαιρία που δεν φύλαγε κάποιος την εγκατάσταση και άρπαξαν τη μικροφωνική κονσόλα, ένα ηχείο, ένα μεταλλικό τρίποδα, ένα μικρόφωνο και τέσσερα καλώδια συνολικής αξίας 5.000 ευρώ! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν, τους εντόπισαν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και τους συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κάποια από τα κλεμμένα αντικείμενα στην ταράτσα μιας οικοδομής όπου τα είχαν κρύψει οι νεαροί και τα υπόλοιπα στο σπίτι του 20χρονου και τα επέστρεψαν στην εταιρεία που τα είχε τοποθετήσει. Έτσι, οι πιστοί παρακολούθησαν κανονικά τη λειτουργία, ενώ οι τέσσερις δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.