Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΩ... ΕΟΡΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΟΥΔΕΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ;;;

Ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων ήταν η αιχμή του δόρατος της «θηλυκής» συμμορίας που χτύπησε σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη! Η μικρούλα ανέλαβε...

Ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων ήταν η αιχμή του δόρατος της «θηλυκής» συμμορίας που χτύπησε σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη! Η μικρούλα ανέλαβε να απασχολήσει την ιδιοκτήτρια, για να βρουν την ευκαιρία οι δυο γυναίκες που τη συνόδευαν να αρπάξουν το πορτοφόλι της!

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τις δυο ενήλικες δράστιδες ηλικίας 34 και 20 χρόνων, αλλά δεν βρήκαν πάνω τους το πορτοφόλι που περιείχε 50 ευρώ. Όπως αποδείχθηκε, το είχε στην τσέπη της η 12χρονη συνεργός τους και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του!

Οι τρεις «πορτοφολούδες» έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τους αστυνομικούς με παρόμοιες κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Μια άλλη ανήλικη, 14 χρόνων, έπαιξε τον ίδιο ακριβώς ρόλο όταν μπήκε μαζί με δύο αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς της σε ένα σπίτι στην Καβάλα! Με την ανήλικη να απασχολεί την ιδιοκτήτρια, οι συνεργοί της κατάφεραν να αρπάξουν ένα πορτοφόλι που περιείχε 1.650 ευρώ και διάφορα έγγραφα! Όταν συνελήφθη η μικρή, το πορτοφόλι βρέθηκε πεταμένο, αλλά μέσα υπήρχαν μόνο τα έγγραφα που αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.