Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ... ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ethnikismos.net : Είναι ντροπή στην πιο ευλογημένη χώρα του κόσμου, όπου ακόμη και οι αγριελιές καρπίζουν,...


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ethnikismos.net:

Είναι ντροπή στην πιο ευλογημένη χώρα του κόσμου, όπου ακόμη και οι αγριελιές καρπίζουν, η γη μας παράγει σχεδόν τα πάντα, η κτηνοτροφία, η αλιεία και η ναυτιλία ήταν βασικός πυλώνας της οικονομίας, αλλά και τα εργοστάσια που υπήρχαν, απασχολούσαν χιλιάδες εργαζόμενους, να θρηνούμε αυτόχειρες και να μας εμπαίζουν με την ανεργία και τις δήθεν επιδοτούμενες εργασίες που όμως αφορούν ελάχιστους!

Ξέρετε, κύριοι, που μας κάνετε την χάρη να δίνετε ένα επίδομα ανεργίας για έναν χρόνο, το οποίο πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, μέσω κρατήσεων τους από την πενιχρή μισθοδοσία, τι σημαίνει να σε απολύουν σε ηλικία πάνω από πενήντα και, ενώ έχεις προϋποθέσεις (γνώσεις), να σε απορρίπτουν, για να επιλέξουν νέους, ειδικά κάτω των 25;

Στην οικογένειά μου υπάρχουν δύο άνεργοι, μια κόρη πτυχιούχος ΑΕΙ, με πτυχία δύο ξένων γλωσσών και άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ο σύζυγος με απολυτήριο εξαταξίου γυμνασίου, που είχε την ατυχία να χάσει την εργασία του πριν ένα χρόνο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, του οφείλονται ακόμη δεδουλευμένα του 2012 και η αποζημίωση η σωστή, αλλά δυστυχώς…είναι πολύ λίγος, για να εργαστεί έστω και ως φύλακας!!! Όμως, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις ήταν καλός και αυτός και ο στρατιωτικός πατέρας του, που γύρισε όλη την Ελλάδα, λόγω μεταθέσεων και με μισθό τότε πείνας!

Τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς που ζούμε με τα 547 ευρώ τα δικά μου; Τριμελής οικογένεια; Να φύγουμε για το εξωτερικό; Να ζούμε περιμένοντας πότε θα κοπεί η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ και πότε θα πάρω εγώ σύνταξη, για να συνεχίσουμε τη ζωή μας στο χωριό;

Έρχονται οι ξένοι να σπουδάσουν εδώ και τα παιδιά μας πηγαίνουν ενοικιασμένοι σκλάβοι στις γειτονικές χώρες.
Για τους άνεργους πτυχιούχους, ακόμη και με μεταπτυχιακό, ζήτηση δεν υπάρχει, ενώ εχθές ακούσαμε στον ΑΝΤ 1 ότι οι ξένοι ποντάρουν στην Ελλάδα, γιατί έχει χαμηλά δίδακτρα στο πανεπιστήμιο, το Διεθνές που υπάρχει στην Ελλάδα!!

ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

Προσωπικά, κουράστηκα να ακούω για νεοναζί και νεοναζί να μη βλέπω. Αντί αυτού, βλέπω μόνο ακούραστους πατριώτες που μάχονται για την σωτηρία της πατρίδας.

Τι θυμάμαι από την χούντα του Παπαδόπουλου, αν και μικρή; Ότι ο πατέρας μου είχε δουλειά. Ζούσαμε στην Αθήνα και όλα χάθηκαν όταν το ΠΑΣΟΚ “κρατικοποίησε” για να πτωχεύσει εντέλει τα εργοστάσια και άρχισε ο διαχωρισμός σε πράσινους, γαλάζιους, κόκκινους.

Η πιο αποτυχημένη και προδοτική κυβέρνηση είναι αυτή που ζούμε τώρα, οι τελευταίοι είναι πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ διώκονται και είναι φυλακή, οι μετέχοντες σε “νόμιμες” μίζες ζουν βασιλικά. Οι αγράμματοι κατέχουν θέσεις παντού και οι μορφωμένοι που δεν παρακαλούν ούτε προσκυνούν τους ανθέλληνες ζουν φτωχικά αλλά περήφανα.

Όμως έχουμε γενιές νέων που πρέπει να ζήσουν και θα ζήσουν, όχι όπως θέλουν οι μειοδότες, αλλά όπως αξίζει στα Ελληνόπουλα.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.