Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...;;;

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δήλωσε πως η εικόνα που εκπέμπεται στο εξωτερικό σε σχέση με την ακολουθία του Επιταφίου στον ναό του Αγίου Γεωργ...


O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δήλωσε πως η εικόνα που εκπέμπεται στο εξωτερικό σε σχέση με την ακολουθία του Επιταφίου στον ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στη κατεχόμενη Αμμόχωστο, δεν είναι η πραγματική αφού «παρουσιάζει τους Τούρκους ως δημοκρατικούς, να αγαπούν και να σέβονται τα ιερά και τα όσια μας».

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου συμφώνησε με τον Μητροπολίτη Πάφου ότι το γεγονός έτυχε εκμετάλλευσης από τη τουρκική πλευρά για προπαγάνδα, ιδιαιτέρως με την δορυφορική μετάδοση της ακολουθίας στο εξωτερικό.

Η ακολουθία – όπως είπε- τελέστη σε ένα ναό σημειώνοντας πως αν οι Τούρκοι μας επέτρεπαν να πάμε και σε άλλους ναούς τότε υπογράμμισε «Ναι, να το μεταδίδουμε και να τους πούμε ευχαριστώ και μπράβο», αλλά, συνέχισε, δεν φθάσαμε ακόμα σε αυτό το σημείο. Είναι κάτι, σημείωσε, αλλά δεν είναι εκείνο που ζητούμε. Eρωτηθείς κατά πόσο με την δική μας συμπεριφορά γινόμαστε όργανα της προπαγάνδας των Τούρκων ο Μακαριότατος απάντησε «σίγουρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.