Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ... ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;

Επιστολή παραίτησης στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, υπέβαλε πριν από... περίπου είκοσι ημέρες η κ. Χαρά Κουτσομιχάλη, η οπ...

Επιστολή παραίτησης στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, υπέβαλε πριν από... περίπου είκοσι ημέρες η κ. Χαρά Κουτσομιχάλη, η οποία είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Η κ. Κουτσομιχάλη είχε αντικαταστήσει την κ. Μαρία Στέφη (την 23ηΙανουαρίου) αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση Ξηρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αθανασίου δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Κουτσομιχάλη, η οποία ωστόσο το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από τα καθήκοντά της κάνοντας χρήση νόμιμης άδειας.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, στην επιστολή παραίτησής της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης η κ. Κουτσομιχάλη ζητούσε να επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές Θήβας, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, αδυναμία συνεργασίας με υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για την υπόθεση Ξηρού και την άσκηση πειθαρχικών διώξεων σε βάρος αρχιφυλάκων, η κ. Κουτσομιχάλη αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από μερίδα σωφρονιστικών υπαλλήλων Κορυδαλλού.

Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.