Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 1967 ΚΑΙ 2014, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Για τις συμπτώσεις ανάμεσα στο 1967 και στο 2014, γράφει ο αριστερότατος συγγραφέας και δημοσιογράφος (πάντα του αστικού τύπου…), Δημήτρης Δ...

Για τις συμπτώσεις ανάμεσα στο 1967 και στο 2014, γράφει ο αριστερότατος συγγραφέας και δημοσιογράφος (πάντα του αστικού τύπου…), Δημήτρης Δανίκας (ο οποίος είναι -μεταξύ άλλων- ένας εκ των πρώην συζύγων της… Πασιονάριας Μαρίας Δαμανάκη), σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Χούντα», στο «Πρώτο Ψέμα» του κομιστή Θέμου.

Ιδού οι… συμπτώσεις:

«Και τότε αλλά και τώρα, εκατοντάδες χιλιάδες Νεοέλληνες εύχονται τρία πράγματα: Το πρώτο, «να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η βουλή». Το δεύτερο, «κρεμάστε τους κλέφτες στην πλατεία Συντάγματος». Και το τρίτο, που τα συνοψίζει όλα, «να έρθει επιτέλους κάποιος θεόσταλτος Σωτήρας να επιβάλλει Νόμο, Τάξη, Δικτατορία. Όποιος νομίζει ότι υπερβάλλω, ας κάνει μια βόλτα στις λαϊκές γειτονιές, στα καφενεία και στα ταβερνεία».

Παρακάτω, ο αριστερότατος δημοσιογράφος εκφράζει την απογοήτευσή του για την πολιτική εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής, την οποία θεωρεί –ακόμα κι αν επιτευχθεί- προσωρινή και ανώφελη, διότι οι ιδέες της είναι παρούσες στην ελληνική κοινωνία.

Αυτά ως απάντηση σε κάποιους ψοφοδεξιούς καραγκιόζηδες της ΝΔ, που παπαγαλίζουν στα κανάλια ότι τάχα οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν ασπάζονται τις ιδέες της, αλλά την ψηφίζουν μόνο και μόνο ως ένδειξη… διαμαρτυρίας για την κρίση. Και πως όπου να’ ναι, τα «απολωλότα πρόβατα» θα δούνε το… successstoryκαι θα επιστρέψουν στα κομματικά τους… μαντριά. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται! ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.