Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΔΑΝΙΗΛ: ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ...

Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα «Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψε...

Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα «Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία».

7 σχόλια

  1. Που είναι γραμμένη αυτή η προφητεία;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ!!! ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ???? ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na ine evlogimenos o gernotsa pu ezise sta 17 eona .piso ke malista ide avta ta wepitrepta apo to theo ourania doxastika .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία είναι του 17ου αιώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μοναχος δανιηλ κοιμηθηκε το 1927. δεν εζησε τον 17ο αιωνα. ασκητευσε στα κατουνακια αγιου ορους. επικρατεια της μονης μεγιστης λαυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον παρακάτω σύνδεσμο φανερώνεται όλη η αλήθεια σχετικά με αυτά που μας ετοιμάζουν τα διεθνή κέντρα αποφάσεων https://www.youtube.com/watch?v=Y0YyQRGR8U4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.