Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ... ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ...

Να αποφυλακιστεί ζητάει ο Ασημάκης Κατσούλας, ο φερόμενος ως αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης που σόκαραν το πανελλήνιο με τις ανθρωποθ...

Να αποφυλακιστεί ζητάει ο Ασημάκης Κατσούλας, ο φερόμενος ως αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης που σόκαραν το πανελλήνιο με τις ανθρωποθυσίες που ομολόγησαν πως έκαναν.

Ήταν παραμονές Πρωτοχρονιάς του '94 όταν σόκαραν το πανελλήνιο οι τρεις σατανιστές, ο 21χρονος τότε Ασημάκης Κατσούλας, ο παιδικός του φίλος 19 ετών τότε Μάνος Δημητροκάλης και η 18χρονη φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη. Και οι τρεις ομολογούν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως έκαναν δυο άγριες δολοφονίες, μιας 14χρονης κοπέλας και μιας 28χρονης μητέρας τις οποίες μάλιστα είχαν χαρακτηρίσει ως "ανθρωποθυσίες" στο σατανά.

Ο φερόμενος ως αρχηγός Ασημάκης Κατσούλας είχε καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια και κρατείται στις αγροτικές φυλακές Χανίων. Τώρα ζητά να αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αφού έχει συμπληρώσει σχεδόν 20 χρόνια στη φυλακή.

Το αίτημα αποφυλάκισης του Κατσούλα έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των συγγενών των δυο θυμάτων. Ο θείος της άτυχης Γαρυφαλιάς Γιούργα, της 28χρονης τότε καμαριέρας που έπεσε θύμα των σατανιστών υποστήριξε πως ο Κατσούλας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και πως έχει επιδείξει καλή διαγωγή τόσα χρόνια στη φυλακή για να βγει και να επαναλάβει τα ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.