Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ... ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΙ ΕΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...!!!

Οι συγγενείς του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι ενημερώθηκαν για τον θάνατό του και εντός της ημέρας αναμένονται στις Σέρρες, για να παραλάβουν ...


Οι συγγενείς του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι ενημερώθηκαν για τον θάνατό του και εντός της ημέρας αναμένονται στις Σέρρες, για να παραλάβουν τη σορό του.

Αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως είναι οργισμένοι και κατηγορούν τις ελληνικές αρχές, για τις απάνθρωπες, όπως λένε, μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Οι ίδιοι τονίζουν ότι ο άνθρωπος τους βρισκόταν άδικα στην φυλακή και επισημαίνουν πως ήταν αθώος και έπρεπε να αποφυλακιστεί.

Στις δηλώσεις τους πάντως δεν σχολίασαν ούτε τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη, ούτε την απόπειρα ανθρωποκτονίας ζευγαριού στο Νέο Ηράκλειο το 2007.

3 σχόλια

  1. Το όνομα του ΑΛΒΑΝΟΥ είναι KUDRET KUME και όχι ILIA KARELI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο διαολο ρε κολοαλβανοι....ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκατα στον ταφο του και σε ολα τα αλμπανια…………
    ας μας πουνε γιατι ειναι κοτες στο αμερικα και σε αλλες χωρες.εκει γ…αει ο μπατσος δεν εχει μαλακιες εκει γ….νε οι συμοριες δεν εχει αστειακια και ετσι κοτουλες τα αλμπανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.