Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΠΟΪΝΓΚ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ...!!!

Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα σχετικά με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysia Airlines. Οπω...


Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα σχετικά με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysia Airlines.

Οπως προκύπτει, το αεροσκάφος επικοινώνησε με προπορευόμενο Boeing ίδιου τύπου λίγο μετά την απώλεια του στίγματός του. Την πληροφορία μάλιστα αυτή την αποκάλυψε ο ίδιος ο άνθρωπος που επικοινώνησε με το μοιραίο σκάφος.

Πρόκειται για έναν πιλότο Boeing 777 που βρισκόταν μπροστά από το αεροπλάνο των Malaysia Airlines περίπου 30 λεπτά, στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ. Οταν ο πύργος ελέγχου δεν κατάφερνε να εντοπίσει το μαλαισιανό αεροσκάφος, ήρθε σε επαφή με το προπορευόμενο αεροσκάφος για να προσπαθήσει κι εκείνο να ανακτήσει επικοινωνία μέσω της συχνότητας έκτακτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο πιλότος στους New Sunday Times.

Οπως λέει ο ίδιος «καταφέραμε όντως να ανακτήσουμε επαφή με το αεροσκάφος των Malaysia Airlines περίπου στις 1.30 π.μ.και τους ρωτήσαμε αν έχουν μπει στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ. Η φωνή στην άλλη πλευρά ήταν ή του κυβερνήτη Zaharie (Ahmad Shah, 53 ετών) ή του Fariq (Abdul Hamid, 27 ετών), αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν του συγκυβερνήτη. Υπήρχαν πολλές παρεμβολές, αλλά άκουσα μουρμουρητά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους ακούσαμε γιατί μετά χάσαμε επαφή». Οπως προκύπτει ο πιλότος, που ζήτησε να μη δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την πτήση MH370!

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν ανησύχησε από ό,τι είχε ακούσει, ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι πήγαινε στραβά, καθώς είναι συνηθισμένο να διακόπτεται η επικοινωνία με κάποιο άλλο αεροσκάφος. Επαθε όμως σοκ όταν άκουσε ότι το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε ποτέ...

Και συνεχίζει στη συνέντευξή του: «Αν το αεροπλάνο είχε πρόβλημα, θα είχαμε ακούσει την κλήση εκτάκτου κινδύνου (Mayday). Αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος άκουσε κάτι τέτοιο». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.