Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΚΡΑΝΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΑ... ΕΓΙΝΕ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ 72ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ...!

Έγινε… ντετέκτιβ ένας 72χρονος για να βρει πού κατέληξαν τα ανταλλακτικά φορτηγών αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία του έκλεψαν από το περιφραγ...


Έγινε… ντετέκτιβ ένας 72χρονος για να βρει πού κατέληξαν τα ανταλλακτικά φορτηγών αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία του έκλεψαν από το περιφραγμένο οικόπεδό του σε περιοχή της Άμφισσας! Και, όχι μόνο τα βρήκε, αλλά οδήγησε την Αστυνομία σε μια σειρά παρανομίες!

Ο ηλικιωμένος αναγνώρισε τα μεταλλικά αντικείμενα που είχαν καταλήξει σε μια μάντρα αποθήκευσης μετάλλων και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Ιτέας, οι οποίοι τα κατέσχεσαν και του τα επέστρεψαν. Παράλληλα, όμως, διαπίστωσαν ότι η μάντρα δεν είχε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και συνέλαβαν τον 72χρονο προσωρινά υπεύθυνο! Η 55χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια απουσίαζε, αλλά αναζητείται για να συλληφθεί και αυτή.

Ο 72χρονος αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τα κλεμμένα ανταλλακτικά από δυο τσιγγάνους ηλικίας 24 και 44 χρόνων που τα είχαν μεταφέρει με Ι.Χ. φορτηγό και έδωσε τα πλήρη στοιχεία τους στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους αναζητούν. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.