Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση,...


Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.
Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 301) - 6945142409
xa.ekloges@gmail.com


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.