Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TI ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ;;; ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Κ.Κ.Κορυδαλλού ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Διοίκηση του Καταστήματος για ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Κ.Κ.Κορυδαλλού ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Διοίκηση του Καταστήματος για τον πρωτότυπο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος των είκοσι χιλιάδων (20.000) οφειλομένων ΡΕΠΟ και της καταργηθείσας ημερήσιας ανάπαυσης . Η επιλογή όμως των αρμοδίων να θέσουν σε διάθεση το σύνολο των συναδέλφων δύο βαρδιών για το

"μιντιακό πάρτυ" δεν μας βρίσκει σύμφωνους

καθότι εξαιρέθηκαν η πρωινή και η απογευματινή βάρδια .

Παρά ταύτα οι συνάδελφοι μας αναγκαστικά αποδεχόμενοι την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους αρμοδίους - υπευθύνους για την αναμενόμενη "επικοινωνιακή" απάντηση στο πρόβλημα του εγκαταλελειμμένου Κ.Κ. Κορυδαλλού που τους προσέφερε μερικές ημέρες ανάπαυσης – έστω με μειωμένες αποδοχές - .

Το Δ Σ του Σωματείου προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια η ένορκη διοικητική εξέταση και η έρευνα θα περιμένει καρτερικά το αποτέλεσμά της και θα απαντήσει όπως αρμόζει με την κοινοποίηση του πορίσματος .

Τότε θα αρχίσει και το πραγματικό ΠΑΡΤΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.