Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ Ο MEGAΛΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ!!! Ο ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩ...

ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ!!! Ο ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ!!!
Διαβάστε τι έγραφε έχοντας... μαντικές ικανότητες (!!!) τον 2012 το antinews:

"Μια σημαντική παρέμβαση που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κατέθεσε στην εκπομπή Ανατροπή του Γ. Πρετεντέρη ο γνωστός καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Αναφερόμενος στο θέμα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής τόνισε: “Δεν ξέρετε το θέμα κύριε ΠρετεντέρηΚαι δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων.
 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματαθα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.” Και συνέχισε: “Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία και… η ρατσιστική βίαγια τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα“.
Μάλιστα πρότεινε να διωχθεί ο Ν. Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός και αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας.
Πρόκειται για μια σοβαρή άποψη που αξίζει να συζητηθεί αν και εφόσον οι Χρυσαυγίτες συνεχίσουν να βάλλουν κατά της Δημοκρατίας. Και είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την άποψη να τεθούν εκτός νόμου του Βενιζέλου.
Πλησιάζει δε στην άποψη που είχαμε διατυπώσει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης τωνφασιστών είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι και κάθε φορά που οι Χρυσαυγίτες του παραβαίνουν να τιμωρούνται παραδειγματικά. Η λύση για τη Χρυσή Αυγή είναι καθαρά δημοκρατική. Κάνει τσαμπουκάδες ο Κασιδιάρης σε αστυνομικό; Τον βουτάει ο ΜΑΤατζής και τον πάει καροτσάκι στο κελί. Κάνει ο Μιχαλολιάκος φορολογικές παραβάσεις και έχει ένα τουλάχιστον περίεργο ξενοδοχείο. Να κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.
Στα σοβαρά τώρα. Όσο η δημοκρατία και οι θεσμοί της χαϊδεύουν τους φασίστες τόσο αυτοί δε πληθύνονται. Το ίδιο έγινε και με τους κουκουλοφόρους. Αν οι νόμοι του κράτους εφαρμοστούν όπως εφαρμόζονται σε κάθε πολίτη που κάνει κάποιο αδίκημα, τότε η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει. Απλά πράγματα".

1 σχόλιο

  1. Εσείς θα πάτε καροτσάκι στο κελί ρε γάμ..... Εσάς ποτέ θα σας ελέγξουμε για τα οικονομικά σας που τόλμας και πιανεις στο στόμα σου τον αρχηγό άθλιο υποκείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.