Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ "ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ'... Ο ΜΑΝΤΕΛΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ", ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!

Tο Nοτιοαφρικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα παραδέχθηκε τελικά ότι ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ανώτερο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ...


Tο Nοτιοαφρικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα παραδέχθηκε τελικά ότι ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ανώτερο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα ψέματα για το αντίθετο που έλεγε ο ίδιος ο αποθανών ηγέτης του ANC στην αυτοβιογραφία του, την επίσημη βιογραφία του και κατά τη διάρκεια του διάσημης δίκης προδοσίας Rivonia (τον Οκτώβριο του 1963, ο Μαντέλα και 9 ακόμη κατηγορήθηκαν για δολοπλοκία, με στόχο τη βίαιη πτώση της κυβέρνησης), όπου αρνήθηκε να πει δημόσια ότι ήταν μέλος του κομμουνιστικού κόμματος.



Η εξομολόγηση μετά τη σφαγή από το Σταλινικό Κομμουνιστικό Κόμμα της Ν. Αφρικής (SACP) περιέχεται στην τελευταία έκδοση του περιοδικού του κόμματος, του ‘Umsebenzi’, ως μέρος των εγκωμίων του για τον Μαντέλα.


Το άρθρο, με τίτλο «Ο αληθινός επαναστάτης καθοδηγείται από μεγάλα συναισθήματα αγάπης», γράφει ότι :

«Κατά τη σύλληψή του τον Αύγουστο του 1962 ο Νέλσον Μαντέλα δεν ήταν μόνο ένα μέλος του τότε παράνομου Κομμουνιστικού Κόμματος της Νότιας Αφρικής, αλλά ήταν επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματός μας.


«Για εμάς τους κομμουνιστές της Νότιας Αφρικής, ο Cde Μαντέλα θα συμβολίζει για πάντα την μνημειώδη συμβολή του SACP στον απελευθερωτικό αγώνα μας.

«Η συμβολή των κομμουνιστών στον αγώνα για την επίτευξη της ελευθερίας της Νότιας Αφρικής έχει πολύ λίγες ομοιότητες με την ιστορία της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή το 1990, ο ‘Cde Madiba’ έγινε ένας μεγάλος και στενός φίλος των κομμουνιστών μέχρι τις τελευταίες του μέρες» (Umsebenzi Online, Vol. 12, Νο 42, 6 Δεκεμβρίου 2013).



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια

  1. Και πού είναι το πρόβλημά σας?? Σας το έχω ξαναπεί. Μην διχάζετε τον κόσμο....τσόφλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμος ειναι ηδη διχασμενος ποανηλιθιε αστουλι
    σε ελληνες απο τη μια ,και αναρχοαριστεριστες μαζι με τους λαθρο τους απο την αλλη
    διαλεγεις παραταξη κοπανε
    δεν γινεται να εισαι και με τους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον "κοσμο" εννοείς? Ποιους διχάζει ο στόχος? Έχεις καταλάβει σε τι φόρουμ είσαι? Ασε μας κουκλιτσα μου κ διάβασε κανένα αναρχοσυριζαιικο απλυτοσαιτ που θα μας πεις οτι διχαζόμαστε με τέτοιες απόψεις κ τολμάς να μας πεις κ τσοφλια ρε παλιοτσοκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξαναλεμε

    Ζεις σα γουρουνι σε σπηλιες τρογωντας σκατα

    Ερχονται οι εξωγηινοι και σου δινουν σπιτι φαι ρουχα περιθαλψη

    Ερχεται και ενας οπου στο ονομα της ελευθεριας διωχνει τους εξωγηηνους και ξαναγυριζεις στις σπηλιες ζωντας σα γουρουνι και τρογωντας σκατα.



    Αυτος για τη Ν Αφρικη ηταν ο Μαντελα

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.