Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΤΕΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ... Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"...!!!

Αποκαλύπτεται το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων, την ώρα μάλιστα που οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη! Σύμφωνα με τον Καθηγητή Οικονο...


Αποκαλύπτεται το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων, την ώρα μάλιστα που οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Οικονομικών Γιώργο Μπήτρο, η Τράπεζα της Ελλαδας σε συνέδριο που διοργάνωνε, είχε καλεσμένο κορυφαίο στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας των Σκοπίων, που τον αποκαλούσε ως τον κεντρικό τραπεζίτη της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”!

Ο Έλληνας οικονομολόγος αρνήθηκε να παραστεί στο συνέδριο, αποστέλλοντας επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδος(χωρίς να λάβει καμία επίσημη απάντηση) λέγοντάς τους ότι τους επιστρέφει την πρόσκληση ως μη πραγματοποιηθείσα!

Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στη συνέχεια! Όπως είπε ο κ. Μπήτρος στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Epsilon, η άτυπη απάντηση από την Τράπεζα του κυρίου Προβόπουλου ήταν ότι η πάγια τακτική της ΤτΕ είναι να δέχεται τους τίτλους που δηλώνουν οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι των συνεδρίων!

Και εδω γεννιέται το εξής ερώτημα: αν δεν αποδέχονται την ονομασία, γιατί έπρεπε σώνει και καλά να καλέσουν τον εν λόγω κύριο; Γιατί δεν αρνήθηκαν όσο επέμενε την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας”;

Θα παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος; olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.