Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο "ΠΙΟΥ" ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΛΗ! ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΥΧΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ! ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ! -ΒΙΝΤΕΟ-

Μετά τις φωτογραφίες και τα γελάκια του Μπαράκ Ομπάμα με τη Δανή πρωθυπουργό ένα νέο περιστατικό έρχεται από τη χθεσινή τελετή να προκαλέσ...



Μετά τις φωτογραφίες και τα γελάκια του Μπαράκ Ομπάμα με τη Δανή πρωθυπουργό ένα νέο περιστατικό έρχεται από τη χθεσινή τελετή να προκαλέσει οργή για την ασέβεια στη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα.


Ο άνδρας που βρισκόταν δίπλα στους ξένους ηγέτες και μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα όσα έλεγαν για τον ιστορικό ηγέτη της Νότιας Αφρικής δεν ήξερε τι έκανε! Την καταγγελία έκανε η Ένωση Κωφών της Νότιας Αφρικής.

Όλα ξεκίνησαν από τις αντιδράσεις των κωφών της Νότιας Αφρικής που παρακολούθησαν από την τελετή από την τηλεόραση. «Δεν έβγαζε νόημα» διαμαρτυρήθηκαν.

Σύμφωνα με το BBC, η Ένωση Κωφών υποστήριξε ότι οι κινήσεις του άνδρα, που όλος ο κόσμος τον έβλεπε δίπλα σε ηγέτες κρατών, ήταν τυχαίες!

Η Βίλμα Νόιχουντ-Ντρούχεν, η πρώτη κωφή βουλευτής της Νοτίου Αφρικής, έγραψε στο Twitter ότι η νοηματική γλώσσα του μεταφραστή «είναι για τα σκουπίδια». «Δεν ξέρει τη νοηματική γλώσσα. Σας παρακαλώ κατεβάστε τον» κάλεσε τους διοργανωτές χθες.

Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ετοιμάζει επίσημη δήλωση για το... ρεζιλίκι.

2 σχόλια

  1. Να μην πιάνουμε το όνομα του Ιησού Χριστού στο στόμα μας για κάθε σαχλαμάρα που λέμε. Κουμουνιστές είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.