Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΣΕ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ... 17.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Η ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...!!!

«Ήσουν… κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου; Θα ανταμειφθείς!». Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι αρμόδιοι, αφού δεν εξηγείται διαφορετικά ότ...


«Ήσουν… κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου; Θα ανταμειφθείς!». Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι αρμόδιοι, αφού δεν εξηγείται διαφορετικά ότι, ακόμα και σήμερα και πάρα όσα δεινά τραβά η χώρα εξαιτίας της διακυβέρνησης από τον «καπετάνιο του Τιτανικού», συνεχίζουν απλόχερα (αν και νομότυπα) να τακτοποιούν επαγγελματικά και οικονομικά τους στενούς συνεργάτες του.

Ενδεικτική ή περίπτωση της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και εξ’ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, Τίνας Μπιρμπίλη, η οποία, αφού για 18 μήνες «προσέφερε τις υπηρεσίες της» ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, πλέον έχει αναλάβει τη θέση της εκτελεστικής γραμματέως της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του στρώματος του… Όζοντος, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.


Στη Διαύγεια

Οι προκλήσεις πάντως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δύο αποφάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και φέρνει στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν επιπλέον περισσότερα από 17.500 ευρώ για την μετεγκατάσταση της από το Παρίσι στην Αθήνα.

Πατήστε πάνω στο δημοσίευμα για μεγέθυνση:


Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

3 σχόλια

  1. Αραγε το εξωγαμο της με ποιον το εχει κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνα πατριώτη, μήπως έχει κανείς απορία που ξοδεύτηκαν τα χρήματά του μετά την μεταπολίτευση??. Πολλοί οι συγγενείς, οι κουμπάροι, οι κολλητοί τους και οι γκόμ......ες που έπρεπε να τακτοποιηθούν. Ενα σήριαλ που δεν έχει τέλος. Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. elines eisaste aksioi ths moiras sas,ta gnorizete tosa xronia ta ths nd kai tou pasok.ala tosa xronia ta skepazate,ala tora pou eirthe h ora na plirosete giati den vazete fylakh olous aftous tous alites gia ta 40 xronia pou kybernoun?????????ala eisaste volemenoi sxedon oloi sas.an eixate ntroph kai filotimo tha to eixata kanh kiolas ,ala den exete tsipa.o enas gamai ton alon kai oloi mazy thn ftoxh patrida mou.niotho megalh ntropi pou eimai elinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.