Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ...!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ GOODY'S... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...!!

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα- η αλυσίδα fast food, Goody’s ανοίγει κατάστημα στα Σκόπια. Όπως φημο...


Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα- η αλυσίδα fast food, Goody’s ανοίγει κατάστημα στα Σκόπια.

Όπως φημολογείται, το πρώτο εστιατόριο θα ανοίξει στο Βέρο Σένταρ, το Δεκέμβριο.
Η Goody’s θα λειτουργεί με βάση την αρχή του francising και σύμφωνα με πληροφορίες η υπεύθυνη εταιρεία για τη χορήγης του Franchises είναι η ‘Veropulos Ltd Skopje’.

Η Goody’s ιδρύθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη και είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες γρήγορου φαγητού, σημειώνει το δημοσίευμα των Σκοπίων. echedoros-a.gr

-------------

2 σχόλια

  1. Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί που μία ιδιωτική εταιρία (που παρεμπιπτόντως φορολογείται στην Ελλάδα) ετοιμάζεται να τα φάει από τους Σκοπιανούς;; Όσο βοηθούν εμάς τα Lidl και τα IKEA ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον τους ονομάζει ΣΚΟΠΙΑ και όχι Μακεδονία όπως κάνουν οι περισσότεροι... Αλλά με αυτά τα πλαστικά φαγητά έχει ανέβει κατά κόρων η παχυσαρκία στην Ελλάδα! Κοροϊδεύαμε τους Αμερικάνους κάποτε επειδή ήταν σκατοσακούλες και τώρα καταντήσανε την Ελλάδα να μοιάζει με αυτούς. Αντί να μαλακίζεστε με αυτές τις αηδίες καλύτερα φάτε κάτι σπιτικό και γυμναστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.