Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΗΤΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...!!!

Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία ...


Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου που μπορείτε να διακρίνετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Η μητέρα, κα. Φ.Μ. , αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν από την ίδια και όχι από τη μικρή μαθήτρια της τρίτης δημοτικού.

Στην απάντησή της, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, δήλωσε πως αρνείται «η κόρη της να υποστεί περαιτέρω προπαγάνδα για την πλαστή εξέγερση του Πολυτεχνείου» και πως «αρνείται τη χειραγώγηση του παιδιού της μέσω του αντεθνικού τρόπου που υποδεικνύει το βιβλίο».



Κλείνοντας το σημείωμα, η μητέρα της μικρής μαθήτριας, δηλώνει πως «για τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την ενημερώσουμε και να της την διδάξουμε».

13 σχόλια

  1. Τα βλέπετε πάλι σκουλικια αναρχομπολσεβικικα σκουπίδια? Έχει έρθει το τέλος σας υπανθρωποι,να δώ που θα κρυφτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΔΕΙΑ ....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια με τις μαλακίες τόσα χρόνια.
    Ο οδηγός του τανκ-που υποτίθεται ότι έριξε την πόρτα του πολυτεχνείου-δικάστηκε και αθωώθηκε γιατί δεν υπήρξε κανένα απολύτως θύμα.
    Την πόρτα την έριξε γιατί ήταν ο πιό γρήγορος τρόπος για να βγουν οι φοιτητές έξω και να μην σκοτωθεί κάποιος απο τον συνωστισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις και ενα μαθημα για τους υπολοιπους γονεις επιτελους πρεπει να αντιδρασουμε να τελειωνη το παραμυθι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε μου τα σκουλήκια μόνο μέσα βαθιά στο χώμα μπορούν να κρυφτούν.

    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝΟΑΠΛΥΤΟΙ.ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΑΨΤΕ ΟΣΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΔΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .ΚΚΕΔΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΕΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΕ ΣΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΣΜΟΣΣΣΣΣΣ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ .ΚΛΕΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΕ ΘΑΝΑΤΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ .ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ .ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΛΕΕΙ .ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΣΑΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΙΚΡΑ Κ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΝΩΘΟΙ ΜΑΥΡΟΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΝΑ ΚΡΕΙΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΡΑΝΟ ΤΙΜΩΡΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΟ .ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ .ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.Ζ Η Τ Ω Η Ν Ι Κ Η.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στη ελληνιδα μητερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο στη Ελληνιδα μητερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο στους γονεις των παιδιων που νιωθουν υπεύθυνοι για την αληθινη και ακριβης μορφωση των παιδιων τους, όχι μονο σε ότι αφορα τα ιστορικα γεγονοτα αλλα γενικα, και δεν αφηνουν τα παιδια τους στην λαθεμενη - αναληθή - και προβοκατορικη αλοιωση της πραγματι κης μας ιστοριας, αυτό θα πει αισθημα ευθύνης απέναντι στα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι το έχετε ακουστά ;
    ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα θύματα στους γύρω δρόμους δεν πιάνονται ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το πολυτεχνειο εχουμε ακουσει πολλα. Την ιστορια της "Δημοκρατιας" ποτε θα την μαθουμαι;;; (π.χ ποσοι αθωοι εχουν δολοφονηθοι απο τους αναρχοκουμουνες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στην μητέρα του κοριτσιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.