Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΛΕΑ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΟΥΚ... "ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΛΩΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ"...!!!

---------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" --------- KAI TA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! 




---------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ---------
KAI TA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! 

14 σχόλια

  1. Για την Βανδη ειχε πει καποτε ο Δημοτικος Συμβουλος Θεσ/νικης (ΚΚΕ) Σαχινιδης, οταν ο Παπαγεωργοπουλος την καλεσε για μια πρωτοχρονια στην πλατεια Αριστοτέλους. " Αλλες τραγουδάνε με την φωνη τους κι αλλες με το Βρακις τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ? ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑΓΟΥΔΗΣΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΗ Ο Α8ΕΟΦΟΒΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ΝΟΤΗΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ 4 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νότης τουλάχιστον έχει τα @@ να λέει αυτά που πιστεύει εξω απο τα δόντια μπροστά στις κάμερες των τσοντοκάναλων! Απ' την άλλη η κυρία Μαλέα,είναι ένα πουτανάκι που δεν έχει άποψη για τίποτα,εκτός απο bottox και τα σχετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς 24/11/13 4:24 μ.μ. Την Κυπρο δεν την πουλησε ο Παπαδοπουλος αλλα ο Ιωαννιδης, ανθρωπος των αμερικανων και συνεργατης της CIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νότης που έχει και άποψη όταν τραγούδαγε Βάρναλη, τι να εννοούσε με το "έχει η πλάση κοκκινίσει"? Μάλλον από ντροπή που τραγούδαγε ο Νότης Βάρναλη. Βέβαια Το άιντε θύμα άιντε ΨΩΝΙΟ, είναι λογικό να τον άγγιξε μιας και φημίζεται για την ελληνική αισθητική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως θέλετε να αρχίσουμε διαγωνισμό πωλήσεων επί της Κύπρου; Έτοιμος είμαι να πω άγνωστα ή κρυπτόμενα εν πολλοίς γεγονότα, όμως ίσως πληγώσουν κάποιους.
    (1) 1.570-1.571μ.α.χ.χ.: Οθωμανική εκστρατεία καί κατάληψη της Κύπρου.
    1.571-1.878μ.α.χ.χ.: Μαζικοί εξισλαμισμοί στην Κύπρο Ελλήνων/Ελληνίδων, Εβραίων, Φράγκων(="Δυτικών") καί Τσιγγανογύφτων, δημιουργούν την κοινότητα των "Τουρκοκυπρίων".
    1.878μ.α.χ.χ.: Μυστική πρόταση προς τον τότε αρχιεπίσκοπο της Κύπρου από αντιπροσώπους των Ελληνογενών "Τουρκοκυπρίων" περί επανόδου τους στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, μετά την οριστική Οθωμανική αποχώρησιν, απορρίπτεται. Σημείωση: Οι Ελληνογενείς "Τουρκοκύπριοι"=80%+ του συνόλου. (2) 1.878-1.959μ.α.χ.χ.: Αγγλοκρατία
    (α) 30ή Οκτωβρίου 1.914μ.α.χ.χ.: Κήρυξη Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από την Οθωμανική αυτοκρατορία κατά της "Εγκαρδίου Συνεννοήσεως" παρά το πλευρόν των Γερμανών.
    1η Νοεμβρίου 1.914μ.α.χ.χ.: Ακύρωση της σχετικής Αγγοθωμανικής συνθήκης του 1.878μ.α.χ.χ. καί άμεση προσάρτηση της Κύπρου από την Αγγλία.
    18/31 Σεπτεμβρίου 1.915μ.α.χ.χ.: Πρόταση της Αγγλικής κυβέρνησης μέσω του Υπουργού εξωτερικών σερ Εδουάρδου Γκρέϋ περί παραχωρήσεως εν Ελλάδι της Κύπρου χάριν αμέσου βοηθείας προς την Σερβίαν, ανεξρτήτως εκβάσεως του πολέμου.
    23 Σεπτεμβρίου/6 Οκτωβρίου βρίου 1.915μ.α.χ.χ.: Η φιλοβασιλική κυβέρνηση υτό τον πρωθυπουργόν Αλέξανδρον Σκουλούδην απορρίπτει την πρότασιν(!!!!).
    Συνθήκη της Λωζάννης 24 Ιουλίου 1.923μ.α.χ.χ.: Οριστική καί αμετάκλητη παραίτηση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από κάθε αξίωσή της επί της Κύπρου.
    (β) Σχέδιο Winster 1.948μ.α.χ.χ.: Καθ' υπόδειξιν του Αγγλικού υπουργείου αποικιών έπρεπε να συνταχθεί ένα "σύνηθες, μέσου τύπου, αποικιακόν σύνταγμα". Αν καί το ΑΚΕΛ μετέσχε της "Διασκεπτικής" διάσκεψης, τελικώς όταν κατόπιν μακρών διαπραγματεύσεων έφθασεν η ώρα συζήτησης των κρισίμων θεμάτων, όπως η εκτελεστική, αρχή, η υπαγωγή του εκάστοτε άρχοντος στη συνέλευση καί όχι στον αποικιακό κυβερνήτη κ.λ.π., εκεί προφανώς οι Άγγλοι επέμειναν καί το ΑΚΕΛ απεχώρησε καταγγέλλοντας το σχέδιο.
    (γ) Η πρόταση του Ιουλίου 1.954μ.α.χ.χ.: Παραχωρούσε υπουργεία πλήν όμως, η σύνθεση επί των 33 μελών του παλαιού Νομοθετικού Συμβόυλίου ήταν: 6 "επίσημοι"(=Άγγλοι αξιωματούχοι"), 12 "διορισμένοι"(=Αγγλόφιλοι Έλληνες), 12 εκλεγόμενοι Έλληνες καί 3 Τουρκοκύπριοι. Έτσι απερρίφθη πανηγυρικώς, ενώ καί ο τότε βιομήχανος Μαγκλής είπε ότι θα το απέρριπταν ακόμα καί "οι Ζουλού".
    (δ) Σεπτέμβριος 1.955μ.α.χ.χ.: στη Διάσκεψη του Λονδίνου προτάθηκε η σύνθεση 3 "επίσημοι", 4 "διορισμένοι", 13 αιρετοί Ελληνοκύπριοι καί 5 αιρετοί Τουρκοκύπριοι, ενώ ταυτοχρόνως ο κυβερνήτης θα ήλεγχε την οικονομία, την άμυνα, την εσωτερική ασφάλεια, καθώς καί την εξωτερική πολιτική. Έτσι, απερρίφθη πανηγυρικώς.
    (ε) Διαπραγματεύσεις Μακαρίου Γ'-Harding
    Προσφορά της αυτοδιάθεσης, υπό τον όρον του Αγγλικού διεθνούς διπλωματικού πλαισίου(=συνθήκη Λωζάννης 24ης Ιουλίου 1.923μ.α.χ.χ., Αγγλοτουρκική συμφωνία 1.878μ.α.χ.χ. ακυρωθείσα λόγω Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από το 1.914μ.α.χ.χ.!!!!!!!!!!!!! καί Συμφώνου Βαγδάτης), τα υπουργεία-εκτός Άμυνας καί Εξωτερικών- στη Βουλή, καθεστώς Αποικίας Στέμματος, ο κυβερνήτης αρχηγός κράτους άνευ αρνηρικυρίας καί άρα πλήρης κοινοβουλευτισμός, υποχρέωση διορισμού του έχοντος την δεδηλωμένην πλειοψηφίαν της βουλής από τον εκάστοτε κυβερνήτηνν, πλειοψηφία Ελληνοκυπρίων βουλευτών.
    Δοαφωνίες
    Ναί ή όχι στην αμνηστία των μελών της ΕΟΚΑ; Ελληνοκύπριοι ή Άγγλοι στον τομέα της Ασφάλειας;
    Τελική αποτυχία των διαπραγματεύσεων
    (στ) Το σχέδιο Radcliffe καί η συνοδευτική δήλωση Lennox-Boyd περί διχοτόμησης της Κύπρου χάριν διπλής αυτοδιαθέσεως Ελλήνων καί Τούρκων.
    (ζ) Το σχέδιο MacMillan περί τριπλής συγκυριαρχίας με τη ρητή πρόνοια περί αποχώρησης των Άγγλων καί διχοτόμησης της Κύπρου.
    (η) 5-11 Φεβρουαρίου 1.959μ.α.χ.χ.: Συνθήκες Ζυρίχες-Λονδίνου-Η Τουρκία εγγυήτρια δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (θ) Ιούνιος-Αύγουστος 1.964μ.α.χ.χ.: Σχέδιο Άτσεσον περί διχοτόμησης της Κύπρου καί αποστολή Ελληνικής μεραρχίας.
    (ι) Νοέμβριος 1.967μ.α.χ.χ.: Επεισόδιο Κοφίνου-Αποχώρηση Ελληνικής μεραρχίας από την Κύπρο.
    (ια) Ιούλιος-Αύγουστος 1.974μ.α.χ.χ.: Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου Γ΄-Τουρκική εισβολή στην Κύπρο καί κατάληψη του 38% της έκτασής της.
    (ιβ) 15 Νοεμβρίου 1.983μ.α.χ.χ.: Ανακήρυξη του ψευδοκράτους υπό τον επωνυμία "Τουρκική Δηνοκρατία Βορείου Κύπρου".
    (ιγ) 11 & 14 Αυγούστου 1.996μ.α.χ.χ.: Φόνοι του Αναστασίου Ισαάκ καί του Σολομώντα Σολωμού από τους "Γκρίζους Λύκους"
    (ιδ) 1.997-1.998μ.α.χ.χ.: Πυραυλική κρίση των S300-PMU1 στην Κύπρο.
    (ιε) Σχέδιο Ανάν 2.002-2.004μ.α.χ.χ.: Απόρριψή του από τους Ελληνοκυπρίους σε δημοψήφισμα με ποσοστό 75,82%.
    Άρα, πού ακριβώς θεωρείτε ότι έχουμε την μεγαλύτερη προδοσίαν εξ όλων αυτών των ιστορικών γεγονότων; Ύλη για φιλοσοφία. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (2) Μήπως πέραν των ύβρεων προς αυτήν θα πρέπει να θυμηθούν ορισμένοι το ρητόν του Σωκράτους "ουδείς εκών κακός"; Άρα, μήπως θα πρέπει να διερευνήσουμε τί ακριβώς την εδίδαξαν καί τί ακριβώς γνώριζαν αφ' ενός οι γονείς καί οι συγγενείς της καί αφ' ετέρου οι διδάσκαλοι καί διδασκαλίδες της, χάριν ενός ευρυτέρου πλαισίου κατανοήσεως κάποιων πραγμάτων; Ύλη για φιλοσοφία. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος γράφει: 25/11/13 7:49 μ.μ. Απάντηση
    προς 24/11/13 4:24 μ.μ. Την Κυπρο δεν την πουλησε ο Παπαδοπουλος αλλα ο Ιωαννιδης, ανθρωπος των αμερικανων και συνεργατης της CIA.
    η χουντα επεσε 25 νοεμβριου 73' μετα το πολυτεχνειο και η Κυπρος το 74'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό για τον πιο πάνω ανώνυμο που αναρωτιέται ποιος πούλησε την Κύπρο και ειρωνικά δείχνει τον Παπαδόπουλο.Λοιπον,την Κύπρο εσείς οι Κύπριοι την πουλήσατε και σταματήστε να ψάχνετε ευθύνες σε ξένες δυνάμεις λες κ εκείνος ο αρχιμακάκας Μακάριος χειρίστηκε την υπόθεση περίφημα!Η πιο τρανή απόδειξη ότι την Κύπρο δεν την πούλησε η χούντα είναι ο μαμημένος φάκελλος που δεν έχει ανοίξει ακόμα!!Λες να ήταν η χούντα ένοχη και να μην το κάναν πρωτοσέλιδα και γιορτή στα σχολεία;Αντε σκεφτείτε λίγο σοβαρά κοντόφθαλμοι όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω γιατι ειδα ενα προφιλ αδειο ?Δωστε λινκ παρακαλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.