Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ Η ΑΝΤΑΡCIA ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ! ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ...

Ένα από τα καλά που προέκυψαν από τις πρωτοφανείς στα ελληνικά πολιτικά χρονικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, είναι το πλήρες ξεγύμνωμ...


Ένα από τα καλά που προέκυψαν από τις πρωτοφανείς στα ελληνικά πολιτικά χρονικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, είναι το πλήρες ξεγύμνωμα των διαφόρων υπηρετών του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, κεντρώων, ψοφοδεξιών και… ακροαριστερών, που βαδίζουν χέρι-χέρι κατά του κοινού τους εχθρού: των Ελλήνων εθνικιστών.

Έτσι, στην νυχτερινή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη στο κανάλι του «ΕΠΟΝίτη που έγινε Βαρόνος» (mega), έκανε ντεμπούτο και ο γνωστός Κωνσταντίνου της σταλινο-τροτσκιστικής (!) ΑΝΤΑΡCIA, με τον οποίο ο οικοδεσπότης της εκπομπής συζήτησε «αν τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή». Προσοχή στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί ο Ντερμπεντέρης! Θέλει με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι αυτός είναι το σύστημα!
(ΥΓ) 1: Φυσικά, κανένας από τους… εκλεκτούς καλεσμένους του Ντερμπεντέρη, δεν τον ρώτησε αν αποτελεί βία ή όχι να πετάει κάποιος μπουκάλια στους διαιτητές, σε αγώνα μπάσκετ.

 (ΥΓ) 2: Ούτε κανείς ρώτησε τον έξαλλο σταλινοτσολιά Κωνσταντίνου τι γύρευε εκεί κοντά στην τράπεζα Μαρφίν, όταν τα συντρόφια έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας και μια αγέννητη ψυχούλα. ethnikismos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.