Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΟ: ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ! ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!

Κατέληξε έπειτα από επτά ημέρες πόνου και αγωνίας μία 40χρονη Ινδή, η οποία αυτοπυρπολήθηκε, λίγο μετά τον βιασμό της από συναδέλφους της...

Κατέληξε έπειτα από επτά ημέρες πόνου και αγωνίας μία 40χρονη Ινδή, η οποία αυτοπυρπολήθηκε, λίγο μετά τον βιασμό της από συναδέλφους της.
Η βοηθός χημικού εργαστηρίου στο Πανεπιστήμιο Bhim Rao Ambedkar στο Νέο Δελχί, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους συναδέλφους της και όταν θέλησε να τους καταγγείλει απολύθηκε.
Μην αντέχοντας την αδικία για την ατιμωρησία των βιαστών της αλλά και για την απόλυσή της, πριν μερικές ημέρες η Παβίτρα Μπαρντουάζ αυτοπυρπολήθηκε έξω από την έδρα του Πανεπιστημίου.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με το 90% του σώματός της να έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ οι ιατροί, όπως δήλωσαν, δεν ανάμεναν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει.
Το εξοργιστικό είναι ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση κατά των ανδρών που την κακοποίησαν, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη, ακόμα και αν ο σύζυγός της είναι διοικητής του τμήματος στο Νέο Δελχί.
Πάντως, όπως προκύπτει η 40χρονη βίωνε την κακοποίηση επί τέσσερα συνεχή χρόνια, ενώ οι άνδρες είχαν απειλήσει ότι θα σκοτώσουν τον γιο της αν τους κατέδιδε.

1 σχόλιο

  1. αυτα τα καρναβαλια θελουν να φερνουν εδω συνέχεια? Γαμω την πολυπολιτισμικοτητα σας ρε μπασταρδοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.