Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ.ΟΠ. ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

Σε απίστευτα και τραγελαφικά συνάμα επίπεδα εξελίσσονται οι διώξεις κατά των οποιουδήποτε μπορεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τη Χυ...


Σε απίστευτα και τραγελαφικά συνάμα επίπεδα εξελίσσονται οι διώξεις κατά των οποιουδήποτε μπορεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τη Χυσή Αυγή.

Στη σύλληψη του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» στην Κομοτηνή κι ενός ακόμη ατόμου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, συνελήφθη ένας στρατιωτικός - ΕΠ.ΟΠ., ο οποίος έκανε το έγκλημα να φορά μια μαύρη μπλούζα με λογότυπα «Χρυσή Αυγή» - «Τ.Ο. Κομοτηνής». Ο 29χρονος εντοπίστηκε να βγαίνει από το κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κινήματος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα γκλοπ.

Σήμερα το πρωί, συνελήφθη και ο 47χρονος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο κοντάρια, το ένα εκ των οποίων με σημαία»! .

Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες, με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Το κοντάρια ως γνωστόν θεωρούνται οπλισμός και ενδεχομένως όσοι έχουν την πρόθεση στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου να αναρτήσουν στα μπαλκόνια τους την Ελληνική σημαία ας το ξανασκεφτούν καθώς μπορεί να καταλήξουν στα κρατητήρια της ασφάλειας εξαιτίας του κονταριού. Αν είναι να το κάνουν ας την δέσουν απλά στο μπαλκόνι τους.

Η ανάρτηση πάντως της ελληνικής σημεία δεν θεωρείται αδίκημα. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.