Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...

Δεν λέει να λάβει τέλος η αντιπαράθεση μεταξύ του ΑΚΕΛ και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, με αφορμή τοποθετήσεις του προκαθήμενου...

Δεν λέει να λάβει τέλος η αντιπαράθεση μεταξύ του ΑΚΕΛ και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, με αφορμή τοποθετήσεις του προκαθήμενου της Εκκλησίας για τις ευθύνες της κυβέρνησης Χριστόφια για την οικονομία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να μέμφεται τους τροϊκανούς για την τύχη του τραπεζικού τομέα, που, αντί σωσιβίου, φόρτωσαν με πέτρες τον τραπεζικό τομέα, βυθίζοντάς τον στην καταστροφή.

Ο κ. Λουκαΐδης κάλεσε, επίσης, τον Αρχιεπίσκοπο να μέμφεται "και όσους συνέργησαν σε αυτή την εξέλιξη και, κυρίως, αυτούς που προκάλεσαν, με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, τις μαύρες τρύπες στον τραπεζικό τομέα". Ο κ. Λουκαΐδης εξέφρασε λύπη, διότι "ο Αρχιεπίσκοπος, απρόκλητα και αναίτια, επιμένει να βλέπει στοχοποίηση του ίδιου και της Ελληνικής Τράπεζας από το ΑΚΕΛ".

"Επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα τον ακολουθήσουμε", είπε ο κ. Λουκαΐδης, ο  οποίος θέλησε να υπενθυμίσει, στα όσα ο Αρχιεπίσκοπος καταλογίζει στο κόμμα τους, ότι "το ΑΚΕΛ, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να αποφευχθούν τα χειρότερα για τους εργαζομένους και την οικονομία και έχοντας ως στόχο τη διάσωση του τραπεζικού τομέα, προχώρησε ακόμη και σε ιδεολογικές υπερβάσεις, όταν, για παράδειγμα, συμφώνησε στην κοινωνικοποίηση των ζημιών της Λαϊκής Τράπεζας, αλλά και όταν ενέκρινε, στο παρελθόν, επώδυνα μέτρα για τους εργαζομένους".

protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Στην κυπρο οπου πειτε τη λεξη ¨χριστοφιας¨,θα ακουσετε μετα μονο βρισιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.